Transvestit educira policajce o dobrom ponašanju

Kako u velškom ruralnom području nikada nije ni bilo zločina mržnje, transvestit drži predavanja policajcima kako da se ponašaju prema žrtvama.

michelle

Velška policija regrutirala je transseksualca u svoje redove kako bi im pomogao u borbi protiv zločina mržnje. Međutim, šefovi policije priznali su kako u ruralnom području Dyfed Powys nitko nikada nije počinio takav zločin. Brineta Michelle Douglas (49) ili Mark, otac dvoje djece, trenira policajce kako da se ponašaju s transvestitima. Michelle, koja nosi visoke pete, ruž na usnama i lažne grudi, održala je nekoliko radionica na kojima je učila policajce kako da postupaju sa žrtvama seksualnog progona. Policija joj je platila troškove, ali plaću su joj obećali tek u budućnosti.

- Oduševljena sam što vodim tečaj. Tu sam doma - rekla je Michelle koja se dva puta udavala. Još uvijek živi s drugom ženom i djecom. Sin svećenika počeo se odijevati kao žena prije 18 mjeseci. Međutim, još uvijek nije odlučila želi li operirati spol.
- Michelle zaista izvrsno radi. Iako nema zabilježenog zločina mržnje, to ne znači da ga nema - rekao je glasnogovornik policije

24sata.hr