Meet the Geek - informirajte se o IT obrazovanju!

Visoka škola za primijenjeno računarstvo organizira otvorene dane u subotu 10. prosinca. Čekaju vas besplatne radionice i predavanja o Facebooku, Androidu i etičnom hakiranju.

GeekVisoka škola za primijenjeno računarstvo, član Algebra grupe, organizira "Otvoreni dan primijenjenog računarstva – Meet the Geek", okupljanje čiji je cilj informirati, educirati i usmjeravati učenike prema tehnološkim zanimanjima.

Besplatne cjelodnevne radionice namijenjene su mladima koji žele postati IT stručnjaci i održat će se 10. prosinca uz atraktivna predavanja o Facebooku, Androidu i etičnom hakiranju.

Kroz suradnju s dvadesetak srednjih škola, Visoka škola za primijenjeno računarstvo okupit će učenike koji pokazuju sklonosti prema IT tehnologijama te će im kroz četiri stručna predavanja približiti neke od najatraktivnijih informatičkih tehnologija današnjice – uključujući i one koje se tiču razvoja mobilnih i društvenih aplikacija.

Više informacija o "Otvorenom danu primijenjenog računarstva - Meet the Geek", uključujući i raspored predavanja, možete pronaći u priloženoj objavi za medije.

Registracije za besplatna predavanja koja će biti održana u sklopu Otvorenog dana dostupne su ovdje.

racunarstvo.hr