Daj šansu inženjeru! - 'Dani inženjera' na FER-u

Pridruži nam se i ove godine na EBEC Zagreb - Danima inženjera od 18. do 22. ožujka 2014. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva.

Pridruži nam se i ove godine na EBEC Zagreb - Danima inženjera od 18. do 22. ožujka 2014. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva. Prijavi se na stranici: http://www.best.hr/dani-inzenjera/ do petka 14. ožujka 2014. u 23:00.

Dom, faks, menza, dom… Dosta ti je svakodnevne rutine i želiš unijeti malo zabave u svoj život te pritom razviti svoje sposobnosti komunikacije, pobliže upoznati potencijalne poslodavce, natjecati se i dobiti priliku otputovati na drugu razinu natjecanja – i to sve besplatno? Udruga studenata BEST Zagreb nudi ti pravo rješenje!

Jedan si od onih koji se uvijek zamisle nad problemima i s prijateljima rado rješavaju iste? Za tebe je onda Case Study natjecanje, koje su ove godine pripremile ugledne tvrtke: INA, Pliva, T-HT i Vip. Prijavom možeš izabrati jesi li idejama bliži INI i Plivi ili Vipu i T-HT-u i rješavati probleme na FER-u u četvrtak 20.3. ili petak 21.3. Ako si ipak vještiji s rukama i raznim alatima, dođi s ekipom 21.3. na Team Design!

Pobjednički timovi iz oba natjecanja imat će priliku dokazati se u Mariboru u svibnju, a pokažu li i tamo svoja umijeća i pobijede, čeka ih sudjelovanje na najvećem studentskom inženjerskom natjecanju u Europi – EBEC Finalu u Rigi.

Vjeruješ da tvoj životopis može izgledati primamljivije i zanimljivije poslodavcima? Pridruži nam se na treninzima pisanja životopisa ali i ostalim treninzima gdje možeš naučiti kako unaprijediti samog sebe i biti kompetitivniji na današnjem opakom tržištu.

Ali to nije sve!

Uz ovu nevjerojatnu količinu događanja dodajemo i predavanja znanstveno popularnih tema. Kako su duga i dosadna predavanja prošlost, u stilu TEDx kratkih i zanimljivih govora u utorak 18.3. predstavljamo stručnjake iz raznih područja koji će u 20-ak minuta govoriti o središnjoj temi „Obrazovanje i prvi posao“ te će se uz to održati i predavanje „Autorska prava i intelektualno vlasništvo“. Istog dana u velikom predvorju FER-a možete razgovarati s predstavnicima tvrtki koji su samo za Vas na Company Day-u otvoreni za sva pitanja!

Svoj štand imat će INA, Vip, T-HT, Pliva, Doking, Bosch, Systec, Montelektro, Agencija za mobilnost i programe EU, Zagrebačka pivovara, IN2 te BEST Zagreb.

Dođi, poslušaj prezentacije, razgovaraj s tvrtkama i ostavi svoj životopis! Možda im zapneš za oko te si već prije diplome osiguraš radno mjesto! Nemoj sjediti doma i čekati da prilika tebi dođe, prijavi se i prošetaj do FER-a od 18. do 22. ožujka gdje sve ovo BEST Zagreb organizira samo za tebe.

Detaljan raspored i prijavu možeš pronaći na: http://www.best.hr/dani-inzenjera/2014/raspored

BEST Zagreb je neprofitna studentska organizacija, a dio je međunarodne organizacije Board of European Students of Technology (BEST) koja okuplja studente tehnoloških i tehničkih fakulteta s 96 sveučilišta iz cijele Europe, s ciljem njihova uključivanja u izazovne međunarodne projekte kao što su stručni seminari, treninzi, radionice, kulturne razmjene te inženjerska i stručna natjecanja.