Zenyoga - Neprofitna udruga

Zenyoga

Zenyoga udruga nastavlja tradiciju grupe koja je u Zagrebu osnovana još daleke 1975. godine. Sve te godine ostali smo dosljedni u posvećenom podučavanju yoge u njenom izvornom smislu, kao disciplinu samootkrivanja. Ono što nas odlikuje kao grupu je nastojanje da u sebi i u onima koje podučavamo potaknemo iznicanje iskustva jednog drugačijeg viđenja sebe, svojega tijela i uma. Sredstvo kojim se pritom služimo je tjelesno vježbanje.

Zenyoga ima nesumnjive terapeutske učinke, ona pomaže u otklanjanju mnogih boljki suvremenog načina života koje su vrlo često uzrokovane upravo nedostatkom kretanja, ona produbljuje disanje što već samo po sebi osigurava bolju kvalitetu življenja, ona uči pravilnom stajanu, hodanju i sjedenju, okreće se posebnim vježbama i jednostavnim tehnikama masaže da bi se potaklo kruženje tjelesnih energija; ali uza sve to ima još jednu dodatnu dimenziju – uči kako se, pored tijela, pobrinuti za vlastiti um.

Znanje o brizi za vlastiti um nešto je što nas nitko nikada nije učio, a to je svakako onaj dio nas kojem isto tako valja posvećivati pažnju jer, u konačnici, kvaliteta stanja našeg uma upravo je ona koja određuje kvalitetu našeg života.

Pošalji upit

Kontakt podaci

Zenyoga

Zenyoga
Đorđićeva 23
10000 Zagreb

Tel: 01/481-0074
Fax: 01/481-0074

E-mail: info@zenyoga.hr
Web: www.zenyoga.hr

O ustanovi