Poslovni biro PBIRO

PBIRO je konzultantska tvrtka specijalizirana u području poslovnog i investicijskog savjetovanja, edukacije poduzetnika, te pripreme projekata za financiranje iz Fondova EU. PBIRO posluje od 1997. godine.

U sklopu tvrtke djeluje PBIRO-ov Centar za edukaciju poduzetnika koji pruža široki spektar poslovne edukacije u rasponu od edukacije za poduzetnike početnike do visoko specijaliziranih seminara namijenjenih poduzetnicima u fazi rasta i razvoja.

Dugi niz godina uspješno provodimo edukaciju poduzetnika, kako budućih koji tek planiraju svoje poduzetničke poduhvate, tako i postojećih poduzetnika koji su u potrazi za znanjima i vještinama pomoću kojih će unaprijediti vlastiti posao i poboljšati tržišnu poziciju. Ponuda edukacijskih seminara i programa usklađena je s potrebama korisnika, a temelji se na dugogodišnjim praktičnim iskustvima i tržišnoj praksi.

Specifičnost PBIRO-a je da su edukacijski programi uglavnom besplatni zahvaljujući dobroj suradnji s mnogobrojnim institucijama i tvrtkama koje pružaju potporu. Smatramo da je edukacija oblik ulaganja u vlastiti razvoj i unapređenje poslovanja.
Misao za kraj: Naš posao je da vaš posao bude bolji!

Pošalji upit

Kontakt podaci

Poslovni biro PBIRO

Poslovni biro PBIRO
Trg Republike Hrvatske 2
51000 Rijeka

Tel: 051/452-600, 051/500-730
Fax: 051/500-731, 051/452-601

E-mail: edukacija@pbiro.hr
Web: www.pbiro.hr

O ustanovi