Net Akademija

Net Akademija

NetAkademija je Cisco akademija mrežnih tehnologija i centar za cjeloživotno obrazovanje Tehničkog veleučilišta u Zagrebu. Osnovana je 2000. godine i akademija je s trenutno najvećim brojem polaznika u Hrvatskoj. Centar se bavi cijeloživotnim obrazovanjem akademskih i neakademskih građana i to na području profesionalnih i ekspertnih informatičkih znanja.

Godine 2005. proglašena je i za najbolju lokalnu Cisco akademiju u EMEA regiji, te je jedina u svijetu dobitinica tri od četiri priznanja koje dodjeljuje Cisco: Education Recognition, Extraordinary Contributions i Pioneer Recognition.  Zbog fokusa akademije na visokokvalitetna specijalistička znanja te stalnog ulaganja u instruktore i opremu, poznate tvrtke i institucije u Hrvatskoj redovito školuju svoje stručnjake na NetAkademiji.

Osnovno obilježje NetAkademije nalazi se u visokoj razini kvalitete edukacije, kroz koju se polaznici potiču na logičko razmišljanje, rješavanje problema (samostalno i timsko) te na stjecanje praktičnog znanja.

Pošalji upit

Kontakt podaci

Net Akademija

Net Akademija
Vrbik 8a
10 000 Zagreb

Tel: 01/560-3906
Fax: 01/560-3999

E-mail: info@netakademija.com
Web: www.netakademija.com

O ustanovi