Mirakul d.o.o.

U suradnji s iskusnim i dokazanim stručnjacima i partnerima iz područja poslovne edukacije i savjetovanja, organiziramo stručne seminare za poduzetnike i managere te za sve poslovne ljude koji se žele stručno usavršavati. Zahvaljujući medijskom utjecaju časopisa, u mogućnosti smo privući najkvalitetniji profil managera i poduzetnika te ih povezati s vrhunskim stručnjacima iz raznih gospodarskih područja.

Predavači s kojima surađujemo vrhunski su stručnjaci u svom području, imaju minimalno 10 godina managerskog iskustva, održali su brojne seminare i radionice te sudjelovali na nizu stručnih konferencija i poslovnih skupova. Većina njih dolazi iz poduzetničkog okruženja, imaju svoje uspješne tvrtke te polaznicima prenose osobna iskustva. Također, svi predavači izvrsno prenose znanje, razumiju potrebe polaznika te potiču međusobnu interaktivnu komunikaciju, a sve navedeno potvrđeno je izvrsnim ocjenama polaznika u evaluacijskim upitnicima. Stil i dinamika predavanja, stručnost te pripremljenost za predavanje ocijenjeni su iznimno dobrim ocjenama, te su tako potvrđeni kao predavači koji potiču interakciju, spremno odgovaraju na pitanja polaznika iz svih područja seminara te svoje znanje i iskustvo primjereno prenose drugima.

Poslovna edukacija koju organiziramo temelji se na pomno odabranim temama i kontinuiranom praćenju tržišnih potreba i trendova. Svi seminari vezani su uz aktualni gospodarski trenutak, odmah su praktično primjenjivi u poslovanju te omogućuju brzo vidljiv napredak koji polaznici ostvaruju novousvojenim znanjima.

Zahvaljujući svemu navedenom, svi naši seminari i radionice su iznimno uspješni, polaznici dolaze iz vodećih hrvatskih tvrtaka, ali i iz brojnih malih i srednjih brzo rastućih tvrtaka koje su prepoznale poslovnu priliku i vrijednost koju im možemo pružiti.

U mogućnosti smo organizirati ‘In house’ seminare u tvrtkama svih veličina, posebno prilagođene i pripremljene prema zahtjevima svakog klijenta i specifičnosti djelatnosti kojom se bavi. Uz navedeno, možemo ponuditi i konzultantske usluge za individualne potrebe klijenata.

Svi seminari se održavaju u Zagrebu, te po potrebi u ostalim hrvatskim gradovima.

Sve dodatne informacije o seminarima možete naći na našim web stranicama:
http://www.mirakul.hr/edukacijski-centar/seminari

Pošalji upit

Kontakt podaci

Mirakul d.o.o.

Mirakul d.o.o.
Vukovarska 88
31 000 Osijek

Tel: +385 31 629 616
Mob: +385 91 333 77 95

E-mail: edukacija@mirakul.hr
Web: www.mirakul.hr

O ustanovi