Kontakt podaci

Mirakul d.o.o.

Mirakul d.o.o.
Vukovarska 88
31 000 Osijek

Tel: +385 31 629 616
Mob: +385 91 333 77 95

E-mail: edukacija@mirakul.hr
Web: www.mirakul.hr

O ustanovi

Sales Excellence Training

Mjesto održavanja:

Zagreb

Upoznajte digitalne marketinške strategije i strategija web sales prodaje u akciji, optimizirajte svoje prodajne vještine balansirajući između emocija i brojeva s ciljem unaprjeđenja učinkovitost regionalnih prodajnih timova. Ostvarite maksimalnu prodaju s minimalnim vremenom.

3 redovna modula
24 nastavna sata
Voditeljica: doc.dr.sc. Jasminka Samardžija

Upoznajte digitalne marketinške strategije i strategija web sales prodaje u akciji, optimizirajte svoje prodajne vještine balansirajući između emocija i brojeva s ciljem unaprjeđenja učinkovitost regionalnih prodajnih timova. Ostvarite maksimalnu prodaju s minimalnim vremenom. Usvojite nove, a identificirajte i eliminirajte loše navike svog prodajnog tima.  Kontinuiran prodajni trening je iznimno važna komponenta uspješne prodaje. Istraživanja pokazuju da ako nema mogućnosti ni mehanizma koji bi potkrepljivao korištenje tehnika u dnevnim situacijama u prosjeku 90 dana nakon treninga ljudi zaboravljaju većinu onoga što su naučili.

Sales Excellence Training osigurava da vaš prodajni tim radi maksimalnim kapacitetom cijelo vrijeme. Izbrusite prodajne vještine koje bi svaki prodajni profesionalac trebao poznavati kako bi ostvario veće prihode i pozitivno zatvorio veći postotak prodaje. Cilj prvog modula je naučiti kako koristiti osnove kanale digitalnog marketinga s ciljem povećanja prodaje odnosno naučiti kako definirati i postaviti strategiju online prodaje, Payment Gateway sustave, loyalty sustave, omnichannel i newsletter sustave. Fokus drugog modula je  na optimizaciji prodaje i balansiranju između brojeva i emocija jer kupac je kupac ako robu plati, a prodavač mora cijelo vrijeme balansirati između privrženosti kupcu te odgovornosti za ostvarenje poslovnih i prodajnih ciljeva svog poduzeća. Završni treći modul daje pregled praktičnih i učinkovitih tehnika i vještina potrebnih za sistematičan razvoj vještina regionalnih prodajnih timova. Modul završava aplikacijom influential managementa na konceptu kaskadnog treninga članova prodajnog tima.

I najbolji mogu zaboraviti tehnike i načine koji su im omogućili da to postanu. Sales Excellence Training pomaže vašem prodajnom timu kako bi na produktivniji način koristio svoje vrijeme i energiju od samog početka. Osnažite prodajne vještine koje su vam neophodne kako bi vaš prodajni tim nadmašio prodajne ciljeve svaki mjesec.

Pregled programa po modulima

Digital Marketing & Webshop Sales Future: digitalne marketinške strategije i strategija web prodaje

Predavač: Ivo Novak

Predavač: Ivica Kruhek

Optimal Sales Performance: balansiranje između brojeva i emocija

Predavač: dr. sc. Nikola Drašković

Sales Training Best Practices: razvoj vrhunskih prodajnih kompetencija i učinkovitih timova

Predavač: Dario Mrvelj

Ciljna skupina polaznika Sales Excellence Traininga:

Direktori i voditelji prodaje, voditelji prodajnih timova, komercijalisti i ostalo prodajno osoblje, voditelji izvoza, voditelji ključnih kupaca, sve osobe koje su u direktnom kontaktu s krajnjim kupcima na B2B i B2C tržištima, vlasnici malih i srednjih tvrtaka, svi koji žele unaprijediti pristup prodaji i osigurati dugoročnu održivost poslovanja.

KOTIZACIJA:

Redovna cijena programa:

4.000,00 kn + PDV

Promotivna cijena programa za uplate do 1. studenoga:

3.500,00 kn + PDV

Za sve pretplatnike na naš newsletter do 31.8.2018. odobravamo 15% popusta na redovnu cijenu.

Za prijave 3 i više osoba iz iste tvrtke odobrava se popust 10% na ukupnu cijenu programa. Studentima i nezaposlenima odobravamo 30% popusta.


Module je moguće polaziti i pojedinačno, a svaki propušteni modul možete nadoknaditi s idućom generacijom.


Za polaznike su osigurani ručak i materijali na svim predavanjima.
Po završetku seminara polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o uspješno završenom programu.

Više info na linku: https://www.mirakul.hr/akademija/sales-excellence-training

Pošalji upitPrijavi netočan sadržaj...