Arhiva vijesti

Traži

Dođi na predavanja o software developmentu

U sklopu najvećeg studentskog natjecanja u izradi web i mobilnih aplikacija, App Start Contest, organizirat će se niz predavanja koja će održati ovogodišnji partneri natjecanja.

Petak, 22.03.2019.detaljnije

ESN Youth Academy - za poslovne vještine koje nisi sigao/la steći tijekom fakulteta

Znaš li što dobiješ kada spojiš tvrde i meke vještine, radionice i predavanja, šest hrvatskih gradova, multikulturalnost i lokalnu sredinu? Pa …, odgovore na sva velika pitanja u životu jednog milenijalca!

Četvrtak, 21.03.2019.detaljnije

Polaznici generacije 54+ iz Zagreba uče pisati scenarij i montirati filmove

U Pogonu, zagrebačkom centru za nezavisnu kulturu i mlade, započele majstorske filmske radionice Bacača Sjenki u okviru ESF projekta „Samo nebo nam je granica“.

Srijeda, 20.03.2019.detaljnije

Mozgalo: prva radionica powered by Adacta

U sklopu jedinstvenog studentskog natjecanja Mozgalo, u četvrtak 21. ožujka 2019. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (dvorana A202) u 18 sati, održat će se prva radionica čija je tema Client Behaviour Prediction koju će održati Božidar Cvetković iz tvrtke Adacta.

Utorak, 19.03.2019.detaljnije

Radionica pisanja za film

Kinoklub Zagreb šestu godinu za redom organizira besplatnu radionicu pisanja za film. Cilj dvomjesečne radionice je kroz niz vježbi pisanja razviti prijavljenu ideju u kvalitetan scenarij. Voditeljica je Višnja Vukašinović, a rok za prijavu je 31.3.2019.

Utorak, 19.03.2019.detaljnije