Arhiva vijesti

Traži

Mala filmska forma

Cilj ove napredne radionice potaknuti je polaznike na stvaranje svog prvog autorskog filma. Uvodno predavanje radionice održat će se u četvrtak, 25.travnja 2019. u 19 sati u projekcijskoj dvorani Kinokluba Zagreb.

Utorak, 16.04.2019.detaljnije

Otvorene prijave za "Frooom!" filmsku školu

Kada govorimo o odijevanju na filmu, nema te tehnologije koja može sakriti greške uzrokovane neznanjem. Ivana Bakal, voditeljica kostimografske radionice u Frooom! filmskoj školi otkriva brojne tajne zanata djeci i mladima, između ostalog, kako je veliki Leonadro da Vinci osmišljavao inovativne kazališne kostime.

Utorak, 16.04.2019.detaljnije

Usmjeri i razvij vlastitu kreativnost znanjem s radionice 'Kako biti kreativniji!

Nakon završetka prijava na ovogodišnje studentsko natjecanje u izradi vizualnih rješenja Vizionar,kreativni direktor poduzeća I TO NIJE SVE! Alen Kekić održat će radionicu na temu “Kako biti kreativniji!" 4. travnja u 18:30 sati, u agenciji I TO NIJE SVE! (Ulica Krste Pavletića 1/1) s ciljem podučavanja polaznika o kreativnosti u oglašivačkoj industriji.

Srijeda, 03.04.2019.detaljnije

Prošlogodišnji natjecatelji Vizionara otkrili što ih je motiviralo da se prijave

Otvorene su prijave za najveće studentsko natjecanje u izradi kreativnih rješenja iz područja dizajna i vizualnog identiteta Vizionar.

Petak, 29.03.2019.detaljnije

Business Matchmaker, projekt koji spaja studente i poduzeća

Business Matchmaker, kojeg organizira studentska udruga eSTUDENT i Ured za savjetovanje i razvoj karijera Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, održat će se 26. ožujka na Ekonomskom fakultetu - Zagreb (Trg J. F. Kennedyja 6) s početkom u 9 sati dok je završetak službenog dijela predviđen za 15 sati .

Petak, 22.03.2019.detaljnije