Arhiva vijesti

Traži

Počinju pretprijave za STEM Games

Počinju pretprijave za STEM Games - međunarodno studentsko STEM natjecanje u znanju i sportu. Ovo događanje održava se po prvi puta u Europi, u Poreču od 8. do 13. svibnja 2018.

Četvrtak, 22.02.2018.detaljnije

Poduzetnici iz Varaždinske i Međimurske županije: Djeca mogu, ali ne moraju nastaviti obiteljski posao

Svega trećinu poduzeća nastavljaju voditi članovi obitelji druge generacije. U Hrvatskoj se za prijenos poslovanja trebaju početi pripremati vlasnici poduzeća osnovanih devesetih godina prošlog stoljeća.

Srijeda, 21.02.2018.detaljnije

Prvi Dani otvorenih vrata Filozofskog fakulteta u Zagrebu

Najveći društveno-humanistički fakultet u zemlji maturanti će moći upoznati u petak i subotu, 23. i 24. veljače. O vrijednosti njegove diplome govorit će oni koji ju već posjeduju poput glazbenika Seje Sexona, bivšeg voditelja kurikulske reforme Borisa Jokića i poduzetnice Mirne Draženović . Uz predstavljanje studija, na Fakultetu će se organizirati zanimljiva predavanja, radionice, panel rasprave te pub kvizovi.

Srijeda, 21.02.2018.detaljnije

Radionica ‘Udaljeni senzori – SmartZG’

Radionica pod vodstvom Gorana Mahovlića pod nazivom ‘Udaljeni senzori – SmartZG’ održat će se u subotu i nedjelju, 24. i 25. veljače od 15 do 19 sati u Radioni.

Srijeda, 21.02.2018.detaljnije

Iskoristi priliku - usvoji nova znanja i vještine iz web novinarstva - 06. do 09. ožujka 2018.

Suvremena Informacijsko-komunikacijska tehnologija svakodnevno povezuje različite interesne skupine, osobito mlade. Istodobno u porastu je i razvoj građanskog novinarstva, osobito prisutan putem društvenih mreža. S ciljem kvalitetnog razvoja ovog oblika novinarstva ukazuje se potreba za stalnim praćenjem trendova u novinarstvu i razvojem medijske kulture kroz usvajanje suvremenih novinarskih znanja i vještina.

Utorak, 20.02.2018.detaljnije