Arhiva vijesti

Traži

Volontiramo! - zajedno gradimo bolju i snažniju zajednicu

Manifestacija Hrvatska volontira održava se već osmu godinu za redom i njome želimo ukazati na značaj volontiranja za razvoj suvremenog društva u kojem svaki pojedinac ima pravo i odgovornost dati svoj doprinos i u kojem se takav doprinos cijeni.

Srijeda, 16.05.2018.detaljnije

Arhitektura vlastitog puta: Alen Žunić

Mladi arhitekt s impresivnim životopisom, Alen Žunić će na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu 15. svibnja 2018. održati predavanje pod nazivom “ Arhitektura vlastitog puta ” kojeg organizira eSTUDENT.

Četvrtak, 10.05.2018.detaljnije

Prvi seminar o transformacijskom vodstvu i kako postati organizacija spremna za budućnost

U Zagrebu će se 22. svibnja održati prvi seminar namijenjen visokom menadžmentu o održivosti i transformacijskom vodstvu u organizaciji Instituta za društveno odgovorno poslovanje (IDOP), PwC Hrvatska, Hrvatske gospodarske komore, Ekonomskog fakulteta, Sveučilišta u Zagrebu i PWN Zagreb u suradnji s think-tankom Kaleidoscope Futures iz Cambridgea.

Srijeda, 09.05.2018.detaljnije

Workshop on Embedded Systems (WES) na FER-u

Budući inženjeri, usprkos tome što imaju dobru teorijsku podlogu za posao koji ih čeka nakon školovanja, rijetko kada imaju mogućnost biti u doticaju sa problemima iz prakse.

Petak, 04.05.2018.detaljnije

Financial Week otkriva drugu stranu financija

Financial Week je projekt koji kroz predavanja i radionice stručnjaka studentima prikazuje drugu stranu financija. Ove godine održat će se od 7. do 11. svibnja .

Četvrtak, 03.05.2018.detaljnije