Zbog duhova ne moraju u školu

Indijska škola zatvorena je nakon što učenici više nisu htjeli dolaziti na nastavu jer ih je bilo strah. No, za razliku od uobičajenih slučajeva kada je djecu strah škole zbog profesora, ispita ili vršnjaka, u ovom je slučaju riječ o nečemu sasvim drugačijem.

Prošlog su ponedjeljka svi učenici pobjegli iz škole nakon što su, prema njihovim riječima, doživjeli paranormalno iskustvo. Škola je na njihove bojazni reagirala ozbiljno i nastava je odgođena do daljnjega.

S druge strane, Rashid Khan iz školske uprave tvrdi da je 'riječ o zavjeri protiv škole kojom ju se želi dovesti na loš glas. U istragu je uključena i policija koja će svoje vrijeme posvetiti i dječaku koji je pokrenuo cijelu paniku'.

duhovi

Panika je nastala kada je učiteljica prozvala dječaka da čita s ploče. Dječak je prvo rekao da na ploči ništa ne piše, a onda je uplakan istrčao iz učionice tvrdeći da iz ploče izlazi 'duh s jajastim očima'. U panici su mu se pridružila i druga djeca koja se sada boje zakoračiti u školu.

Osim ovog incidenta, učenici su nalazili nasumične prijetnje smrću u svojim bilježnicama, a i prije su viđali duha s jajastim očima.

Radi li se o opsjednutoj školi ili o običnoj neslanoj šali, još ne znamo, ali svakako nas zanima kakav to duh ima potrebu plašiti školarce i tjerati ih s nastave.

net.hr