Završnica Case Study Competition 2014.

14. svibnja održana je završnica Case Study Competitiona, natjecanja studentske udruge eSTUDENT koje se bavi rješavanjem poslovnih slučajeva. 16 tvrtki odabralo je po troje najboljih te su im u Cinestar Branimir centru dodijelili vrijedne nagrade.

Prvo regionalno studentsko natjecanje u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva

Nagradni fond za Case Study Competition 2014. iznosio je 288.000 kuna. Nagrađena su po tri najbolja rješenja svakog poslovnog slučaja: 10.000,00 kuna za prvo mjesto, 5.000,00 kuna za drugo mjesto te 3.000,00 kuna za treće mjesto. Duhoviti voditelj završnice Frano Ridjan predstavio je poduzeća i pobjednike njihovih projekata te dodatno podigao atmosferu u dvorani. Od 800 prijavljenjih timova, njih 119 ušlo je u finale da bi nakon tri mjeseca dobili 49 najboljih timova. Imena pobjednika i sve detalje natjecanja možete vidjeti na facebook stranici natjecanja:

http://www.facebook.com/CaseStudyCompetition

Udruga eSTUDENT organiziranjem ovog natjecanja daje priliku svim ambicioznim i proaktivnim studentima da se povežu s najboljim poduzećima iz različitih sektora djelatnosti kao potencijalnim poslodavcima te pri tome osvoje bogate nagrade i vrijedno iskustvo. Osim što svake godine projekt dobiva potporu Predsjednika Republike Hrvatske, ove godine dobio je i potporu Rektora Sveučilišta u Zagrebu Aleksa Bjeliše, a nagrađen je i najprestižnijim nagradama Sveučilišta poput Dekanove i Rektorove nagrade.

Završnica Case Study Competition 2014.

Završnica Case Study Competition 2014.