Web Marketing Akademija - prijave do 25.04.

Za tango je potrebno dvoje, za internetski marketing 10!

Plešete li tango ili bilo koji drugi latinoamerički ples, treba vas biti dvoje da biste u čvrstom zagrljaju i žestokim plesnim pokretima kroz ples dočarali ljubav, tugu, sreću, uzbuđenost, zadovoljstvo. I naravno, trebate biti tjelesnoj u kondiciji. Uz dobrog partnera i njegov senzualni stisak, plesni podij je samo vaš.

WMA

Bavite li se internetskim marketingom, nije vam potreban plesni partner za tastaturom i ekranom, a uzbuđenost ili ljubav prikazati ćete kroz odlično obavljen posao i jako dobar SEO. Ono što vam treba jest brojka od 10 predmeta na Web Marketing Akademiji koji zaokružuju cijelu priču oko internetskog marketinga u kojem ste vi glavni na podiju (ili ipak i dalje na tastaturi).

Plesači tanga osvajaju podij i publiku svojim plesom, a internet marketingaši svojim naučenim znanjima i stečenim vještinama te sposobnostima koje odlikuju jednog uspješnog stručnjaka za internetski marketing. Danas svaka tvrtka traži samostalnu osobu za Google Analytics, SEO, SEM, Google AdWords, pokažite im što ste naučili na Web Marketing Akademiji!

PRIJAVITE SE i upišite do 25.04. Web Marketing Akademiju do te kroz 10 predmeta i 100 školskih sati, u samo dva mjeseca, kroz teoriju i praksu postanite certificirani Specijalist za web marketing, a 1.07. budite dio svečanosti na kojoj vam dodjeljujemo vaš zasluženo stečeni certifikat, kada ćemo se opušteno družiti, upoznavati, uživati u WMA torti i ukusnom vinu, a možemo zaplesati i tango.

WMA