Voogle konferencija 2014

U srijedu, 2.4.2014. u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu održat će se Voogle konferencija 2014. Organizator konferencije je Tehnološki park Varaždin d.o.o. koji je u suradnji s lokalnim partnerima, Mediatrend d.o.o. i Varaždinskim obrtničkim portalom te partnerima na EU projektima DanubePie i Europska poduzetnička mreža okupio sudionike iz 10 zemalja Europe.

Voogle konferencija 2014

U programu ovog međunarodnog stručnog skupa sudjelovat će stručnjaci iz Njemačke, Finske, Austrije, Slovenije, Bugarske, Mađarske, Rumunjske, Srbije i Hrvatske, a očekuje se oko 200 sudionika.

Ovaj cjelodnevni događaj prilika je za sve sudionike da u jutarnjem dijelu konferencije prisustvuju zanimljivim i inspirirajućim prezentacijama i panel raspravama koje će održati neki od vodećih stručnjaka iz potpore poduzetništvu, IT biznisa, eko dizajna, marketinga i srodnih poduzetničkih područja. Popodnevni program rezerviran je za startup natjecanje i međunarodne poslovne sastanke, dok će u večernjim satima biti organizirano neformalno druženje za sve sudionike.

Vrijedna iskustva iz svog dugogodišnjeg uspješnog profesionalnog rada sa sudionicima konferencije podijelit će Nikola Žinić iz najučinkovitije neovisne reklamne agencije na svijetu Bruketa&Žinić. Aktualnu, ali i relativno novu i neotkrivenu temu crowdfundinga sudionicima će pokušati približiti dr.Reinhard Willfort iz Innovation Service Network, Graz koji će pričati s aspekta istraživača, serijskog poduzetnika i pokretača dvije crowdfunding platforme. Mario Brkić iz B1 inkubatora iz Beča ispričat će priču o startupu unutar velike organizacije. Priča je to koju zajedno sa tridesetak suradnika živi posljednjih godinu dana u sklopu Erste banke.

Više na: Večernji.hr