Uspješan posao uz učinkovite timove - naučite kako, budite lider!

Treću godinu za redom prestižni američki Iacocca Institut i Lehigh sveučilište u suradnji s Poslovnom akademijom Rijeka i Visokom poslovnom školom PAR organiziraju PAR međunarodnu znanstveno-stručnu konferenciju (PILC).

Treću godinu za redom prestižni američki Iacocca Institut i Lehigh sveučilište u suradnji s Poslovnom akademijom Rijeka i Visokom poslovnom školom PAR organiziraju PAR međunarodnu znanstveno-stručnu konferenciju (PILC) koja će se, već tradicionalno, održati u opatijskom Hotelu Milenij, od 5. do 7. ožujka, 2014. Biti će to jedinstvena prilika za poduzeća i zaposlenike za naučiti kako kroz tim maksimizirati svoj radni učinak i uspjeh.

PILC 2014 tematski će se posvetiti stvaranju i razvijanju učinkovitih timova kao formuli za uspjeh svake organizacije i poduzeća. Prateći i dalje jedinstvenu programsku strukturu, konferencija će biti posvećena i treningu specifičnih vještina liderstva, ali i najnovijim znanstvenim spoznajama iz područja ekonomije i poduzetništva te najuspješnijim primjerima iz prakse o kojima će svi zainteresirani moći čuti iz prve ruke. Vrhunski treneri i predstavnici američkog Iacocca instituta i Lehigh sveučilišta održati će dvodnevne radionice, dok će trećeg dana znanstvenici i stručnjaci prezentirati svoje radove i sudjelovati u panel raspravama tematski usmjerenim na podizanje konkurentnosti, učinkovitosti, odgovornosti u poslovanju i upravljanju.

www.par-conference.com

PILC 2104 održati će se pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske, prof. dr. sc. Ive Josipovića, Ministarstva gospodarstva, Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Primorsko-goranske županije, Grada Rijeke, Grada Opatije, Hrvatske gospodarske komore ŽK Rijeka te Generalnog konzulata Talijanske Republike u Republici Hrvatskoj i mnogih drugih eminetnih institucija.

Za više informacija i najnovije vijesti pogledajte službenu web stranicu PILC-a, http://www.par-conference.com/ ili nam se javite na e-mail conference@par.hr ili pak pozivom na broj (+385)(0)51 327 037.