Uložite u svoje znanje - naučite strane jezike za 990kn!

Ljeto je i kalendarski službeno iza nas, a jesen je pravo vrijeme za stjecanje novih iskustava, znanja te promjena i poboljšanja na osobnoj razini svakoga od nas. Stara poslovica kaže da ljudi vrijede onoliko koliko jezika poznaju, a kako biste vrijedili (još) više, vrijeme je za nova ulaganja - za nove jezike!

EdukaCentar naučite strane jezike Naučite švedski, nizozemski, španjolski, poboljšajte njemački, engleski, talijanski, španjolski i francuski jezik, a ako hoćete biti baš posebni posvetite se učenju ruskog ili portugalskog jezika.

Učenje jezika je korisno, zabavno, povećava mogućnost upisa na željeni fakultet ili vašu vrijednost na tržištu rada. Istraživanja su pokazala kako gotovo 40% zaposlenih svakodnevno surađuje sa stranim partnerima te ističu kako je poznavanje stranog jezika važno za radno mjesto kojeg trenutno obavljaju. Također, poboljšavaju se vaše mentalne i komunikacijske sposobnosti, ali i povećava mogućnost da se uputite na putovanje u zemlju čiji jezik učite. Tijekom učenja upoznat ćete zanimljive ljude i sigurno će biti lakše učiti u dobrom društvu. Prijavite se već danas za učenje nekog od stranih jezika u EdukaCentru!

Povoljna cijena tečajeva jezika od 990 kuna više je nego isplativa, tako da ne postoji razlog zašto ne uložiti u znanje i zabavu, a nemate li vremena pohađati tečaj prema utvrđenom rasporedu, EdukaCentar nudi i individualnu nastavu koja je namijenjena svim polaznicima koji imaju jako malo vremena i žele ga žele maksimalno iskoristiti. Dinamika i sadržaj predavanja se dogovaraju s polaznikom osobno i doslovno učite jezikom dinamikom koja odgovara vama i vašem slobodnom vremenu. Ovakav način učenja jezika vremenski je isplatljiviji od grupne nastave jer osobe brže ostvaruju željeni rezultati te je potrebna manja ukupna satnica za svladavanje iste količine gradiva, a iskrsnu li vam kakve neodgodive obaveze moguće je otkazati dogovoreni termina bez nadoknade.

Kakav god pristup učenja izaberete, EdukaCentar podržat će vaše potrebe i želje, a na vama je samo da odlučite koji jezik želite naučiti. Uložite u sebe i svoje znanje - naučite strani jezik u Edukacentru!