U tijeku su upisi u 6. generaciju polaznika za programe stručnog usavršavanja

Nastava kreće 21. ožujka 2012. godine! Od 2012. godine vrijedi novi cjenik programa usavršavanja s posebnim uvjetima za rane prijave i avansne uplate.

Uvodno predavanje polaznika programa usavršavanja (predavač Krešimir Macan)

Programi stručnog usavršavanja koji djeluju u skladu s konceptom cjeloživotnog učenja, moraju polaznicima pružiti relevantna znanja i vještine s kojima će lakše kročiti na svom poslovnom putu, ali i omogućiti im alate i metode koji će im otkriti kako, gdje i na koji način permanentno tražiti nova saznanja i trenirati vještine i po završetku edukacijskog programa.

Ovo je osnovna suština prema kojoj ćete prepoznati kvalitetu poslovnog učilišta u procesu traženja obrazovnog programa za sebe, a na kojoj je izgrađeno i naše Poslovno učilište Filaks. Polaznici programa Poslovnog učilišta Filaks uživaju apsolutne prednosti neformalnog obrazovanja u kojem predavači nisu samo učitelji nego i edukatori, facilitatori koji ih vode do izvora znanja, pokazuju im načine proaktivnog i kreativnog razmišljanja usmjerenog na rješavanje i najzahtjevnijih poslovnih problema. Polaznici uče kroz rad na primjerima poslovnih slučajeva svjetske, ali i domaće prakse primjenjive u vlastitom poslovnom okruženju, rade u malim grupama s vrhunskim stručnjacima i akademski obrazovanim predavačima s bogatom ekspertizom i iskustvom u vođenju edukacija i prenošenju znanja i koji ih uče kako postati „Cjeloživotni učenik“ koji zadovoljava zahtjeve današnjeg tržišta rada.

Nastava za 6. generaciju polaznika kreće 21. ožujka 2012. godine! Od 2012. godine vrijedi novi cjenik programa usavršavanja s posebnim uvjetima za rane prijave i avansne uplate. Provjerite nove uvjete na elvira@filaks.hr Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript ili dogovorite termin konzultacija.

U Poslovnom učilištu Filaks razvili smo programe stručnog usavršavanja s područja marketinga, prodaje i menadžmenta koji polaznicima pružaju relevantna znanja, vještine i alate potrebne za kontinuirano uspješno obavljanje izazovnih radnih zadataka i koji ih vode prema ostvarivanju osobnih ciljeva u karijeri.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske verificiralo je sve programe Poslovnog učilišta Filaks koje izdaje uvjerenje o usavršavanju s kojim polaznici upisuju novo zvanje u radnu knjižicu. (klasa UP-I-602-07/09-01/0001). Programi se odvijaju kroz interaktivnu nastavu u trajanju od 150 i 200 školskih sati koju predvodi stručni tim poslovnih savjetnika i predavača.

Vodeće smo poslovno učilište specijalizirano za marketing, prodaju, menadžment u Hrvatskoj što dokazuje i uspjeh naših polaznika koji nam dolaze iz različitih industrija i gospodarskih sektora, uslužnih i proizvodnih djelatnosti od malih, srednje velikih tvrtki, neprofitnih i dobrotvornih organizacija do velikih multinacionalnih korporacija i državnih tijela. Upravo ova raznolikost pozadina poslovnih okruženja iz kojih dolaze naši polaznici predstavlja jednu od dodanih vrijednosti, jer polaznici osim što uče iz poslovnog iskustva i praktičnog znanja našeg predavačkog tima, koriste i priliku za dijeljenjem iskustava i razmjenu ideja s kolegama s različitim industrijskim iskustvom s kojima stvaraju mrežu poznanstva. Sretni smo što polaznici Poslovnog učilišta Filaks konzistentno preporučuju naše programe stručnog usavršavanja svojim kolegama, prijateljima, članovima obitelji i poznanicima.

Radujemo se što ćemo Vam zaželjeti dobrodošlicu u Poslovno učilište Filaks i želimo Vam svaki uspjeh u Vašem učenju u vedroj kući znanja!

STRUČNA SPECIJALIZACIJA - MARKETING MANAGEMENT
Voditelj marketinga (Marketing Manager)

Voditelj marke (Brand Manager)
Specijalist za oglašavanje i odnose s javnošću
Specijalist za internet marketing

Voditelj projekta (za tržišne komunikacije - Account Manager)


STRUČNA SPECIJALIZACIJA - SALES MANAGEMENT
Voditelj prodaje (Sales Manager)
Specijalist za prodaju i prezentaciju proizvoda i usluga
Specijalist za razvoj i unapređenje prodaje

STRUČNA SPECIJALIZACIJA - SME MANAGEMENT
Menadžer u malom poduzetništvu

Za koga su kreirani programi?
Programe usavršavanja Poslovnog učilišta Filaks mogu upisati polaznici sa završenom minimalno srednjom školom, kao i osobe sa završenom višom ili visokom školom, odnosno svi koji su spremni na interaktivni rad i usvajanje praktičnih znanja i vještina.

Kada se održava nastava?
Nastava se održava u radnim danima (2 - 3 puta) u poslijepodnevnom terminu od 17:30 do 20:30. Po potrebi se organiziraju grupe u jutarnjim terminima od 10:00 do 13:00 te nastava subotom. Za polaznike izvan Zagreba ili polaznike koji ne mogu zbog obveza dolaziti radnim danom na nastavu, predavanja će se održavati subotom od 10:00 do 17:00.

Kriza je. Zašto je potrebno usavršavanje?
Možete razmišljati da nema smisla učiti i očekivati više, kada je na tržištu vrlo neugodna situacija koja budi nemir i osjećaj nepravde.
Međutim, istovremeno ne možete pronaći niti jedno radno mjesto gdje usavršavanje nije potrebno, gdje od vas ne očekuju više. Dinamično tržište od nas traži kontinuirane promjene i veliki je izazov za sve koji žele biti uspješni! Uspjeh nije moguće ostvariti starim načinom razmišljanja i rada. Aktivna konkurencija, brzi razvoj i nove tehnologije naglašavaju potrebu za usavršavanjem i specijalizacijom na svim radnim mjestima. Poslodavci to od vas očekuju, a vi odlučujete u kojem smjeru ide vaša karijera.

Koje su dodatne koristi za polaznike?
 • sudjelovanje na konferencijama u organizaciji tvrtke Filaks d.o.o.
 • individualne konzultacije s voditeljem programa
 • individualni pristup svakom polazniku
 • rad u malim grupama
 • priručnik Marketinški vodič
 • polaganje završnog ispita i mentorstvo završnog rada je uključeno u cijenu školarine (bez dodatnog plaćanja upisnine ili polaganja završnog ispita)
Što po završetku programa i koja je vrijednost za polaznika?
Polaznik koji uspješno završi program usavršavanja o stvaruje pravo na dobivanje uvjerenja o završenom programu usavršavanja i upis zvanja u radnu knjižicu. Upis zvanja u radnu knjižicu važan je za napredak u hijerarhiji ili u potrazi za željenim radnim mjestom, ali najveća vrijednost usavršavanja je profesionalni razvoj i znanje koje polaznici stječu po završetku ovih programa te umrežavanje i poslovni kontakti koji su od iznimne koristi za razvoj karijere.
Koje su prednosti usavršavanja u Poslovnom učilištu Filaks?
 • Znanje ćete stjecati kroz analizu konkretnih primjera iz poslovne prakse koju će prezentirati ugledni stručnjaci i predavači.
 • Male grupe polaznika omogućit će vam interakciju u grupi i individualne konzultacije s predavačima.
 • Znanje i uvjerenje o završenoj edukaciji dobit ćete već nakon 150 ili 200 sati nastave
 • Ugodna atmosfera na nastavi poticajno djeluje na kreativnost i timski rad te omogućuje umrežavanje s kolegama istih interesa
 • Uz stručna znanja, usavršit ćete i vještine potrebne za uspješan rad te raditi na osobnom razvoju.
Koje su posebne pogodnosti za polaznike?
 • U cijenu je uključena upisnina
 • U cijenu su uračunati radni materijali za praćenje nastave, priručnik Marketinški vodič i knjiga Vražja posla: Kako preživjeti (ne)moguće poslovne situacije
 • U cijenu su uključene individualne konzultacije s polaznicima
 • U cijenu je uključeno mentorstvo za izradu završnog rada
Koliko traju programi?
Programi traju 150 ili 200 sati.

Tko su predavači?
Odabrali smo predavače visokih akademskih zvanja koji imaju dugogodišnje iskustvo u praksi i koji su se dokazali u poslovnom savjetovanju hrvatskih i inozemnih poduzeća ili radom u agencijama za tržišne komunikacije. Uz stalne suradnike, na nastavi će gostovati i predavači koji će s polaznicima podijeliti bogato radno iskustvo iz njihovih tvrtki ili reklamnih agencija.

Kako se upisati? Dogovorite termin konzultacija.

Više informacija o programima na 01 2430 137 ili 091 502 0231.
Kontakt e-mail: elvira@filaks.hr Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Konzultacije na adresi Gjure Szaba 4 (potrebno dogovoriti termin)

Razgovori s polaznicima organiziraju se radnim danom u prethodno dogovorenom terminu. Pri upisu polaznici prilažu svjedodžbu o završenoj školi ili diplomu, domovnicu, presliku osobne iskaznice i fotografiju. Uvjet za upis je minimalno SSS.

Elvira Mlivić BudešZašto odabrati Poslovno učilište Filaks?
Elvira Mlivić Budeš, direktorica tvrtke Filaks d.o.o.:
"Na tržištu, gdje je sve dostupno i već viđeno, mi se trudimo omogućiti stjecanje znanja i vještina kroz interakciju i individualni pristup svakom polazniku. Nakon svakog predavanja, seminara ili radionice, najveća nagrada nam je zadovoljstvo klijenta. Trudimo se svakim danom ispuniti vaša očekivanja i uvijek dati više, a dokaz za to su zadovoljni polaznici programa usavršavanja i sudionici naših konferencija i radionica."


Molimo kontaktirajte nas za dodatne informacije i upite:
mr.sc. Elvira Mlivić Budeš
Poslovno učilište Filaks
elvira@filaks.hr Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
mob: 091 502 0231
tel: 01 2430 137
tel/fax: 01 2430 135