U Berlinu otvorena Sex akademija

Svi koji žele obogatiti svoje znanje o seksu mogu to učiniti na berlinskoj izložbi Amora Sex Academy, a svaki je izložak tu isključivo za diranje.

sex_akademija

Izložba Amora Sex Academy, otvorena u glavnom njemačkom gradu, mami posjetitelje sloganom ''Konačno - izložba za one koji uvijek sve moraju dotaknuti''.

Više od 50 interaktivnih displaya vodi posjetitelje kroz intimne dijelove muških i ženskih tijela, te nudi korisne savjete o svemu - od striptiza do oralnog seksa i savršenog orgazma.

''Mnogi parovi dolaze na izložbu zajedno kako bi nešto naučili. Za sada je odaziv posjetitelja, kao i njihove reakcije, odličan. Mnogi izlošci imaju 'aha' efekt na posjetitelje'', kaže Uta Barkow, voditeljica seks-lanca Beate Uhse, koji je 'opskrbio' akademiju.

Među izlošcima se nalazi i par golih plastičnih lutki u prirodnoj veličini i u različitim pozama. Jedna od ženskih lutki zasvijetli kad dotaknete pravo mjesto i začuje se ''to je to'' kada otkrijete G-točku.

Do nje se nalazi spank-o-meter, koji mjeri razinu užitka kada udarite lutku kožnim bičem.

''Do sada nas je posjetio jednak broj muškaraca i žena. Žene koje dolaze otvorenije su od muškaraca, koji su pak stidljiviji'', otkriva Uta.

Na izložbi možete pogledati i videoklipove različitih seksualnih pozicija, među kojim je i tzv. Italian chandelier - pozicija koju kad jednom svladate troši čak 920 kalorija po satu.

Seks-akademiju osnovao je francuz Johan Rizki. Prva je otvorena u Londonu, a jedna bi svoja vrata trebala otvoriti u Barceloni.

net.hr