Tvrtka pmmentor potpisala strateško partnerstvo s udrugom PMI

...kako bi zajednički podigli kvalitetu projektnog menadžmenta u Hrvatskoj.

Prvi korak partnerstva je dovođenje svjetski poznatog projektnog menadžera Liama Dillona u Zagreb. Svim članovima PMI udruge osigurane su posebne pogodnosti.

pmmentorTvrtka pmmentor koja se bavi savjetovanjem iz područja projektnog menadžmenta stupila je u strateško partnerstvo s hrvatskim ogrankom PMI (Project Management Institute). Radi se o vodećoj svjetskoj organizaciji koja okuplja 2,9 milijuna profesionalca u vođenju projekata diljem svijeta, koji svojim znanjem, vještinama i suradnjom pridonose razvoju i podizanju kvalitete projektnog menedžmenta. Cilj njihove suradnje je zajedničkim snagama raditi na razvoju i podizanju kvalitete projektnog menadžmenta u Hrvatskoj. Prvi plodovi ovog partnerstva vidjet će se već 8. i 9. svibnja, kada će u Zagreb doći svjetski poznati projektni menadžer i član PMI udruge Liam Dillon, koji će održati seminar „The NEW Hidden Skills of the Project and Program Manager“.

„Suradnjom s PMI udrugom činimo korak dalje, udružujemo zajedničke napore sa željom i namjerom da se u svim granama industrije podigne kvaliteta i prepoznaju koristi od primjene kvalitetnog i sustavnog pristupa projektnom menadžmentu.“, naglasio je Dino Butorac, direktor tvrtke pmmentor.

Ovim su partnerstvom članovi PMI udruge ostvarili pravo na posebne pogodnosti te čak popust od 30% za nadolazeći seminar. Ostali koji su zainteresirani za pohađanje ovog seminara, popust mogu ostvariti do 16. travnja 2014., kada se završavaju „early bird“ prijave na seminar.

Seminar Liama Dillona je nezaobilazna edukacija za svakog projektnog menadžera, voditelje timova i lidere te sve one koji imaju interesa za ostvarenje takve karijere. Ovaj priznati projektni menadžer iz Irske ostvario je zapaženu karijeru, radio je na brojim projektima diljem svijeta te je prepoznat kao vrhunski predavač, koji često u svoja predavanja involvira publiku. Zadnji seminar koji je održao u Zagrebu izazvao je ogroman interes te je rasprodan u rekordnom roku. Ovaj put Liam Dillon će polaznicima seminara otkriti nove skrivene tajne zanata koje koriste svjetski poznati projektni menadžeri pri upravljanju svojim timovima.

Seminar je usmjeren na vještine vođenja, komunikacije i utjecaja na druge. Polaznici će nakon ove radionice imati bolji uvid u izazove kojima se projektni i programski menadžeri susreću te će dobiti na raspolaganje set alata kojima će te izazove u budućnosti uspješno rješavati. Fokus će biti na detektiranju i razvijanju vještina koje trebaju predstavljati temelj svakog uspješnog voditelja projekata. Tu se zapravo radi o „soft skills“ pristupu, što znači da se u centar ne stavlja isključivo zadatak i ono što se treba napraviti, već je fokus na ljude koji nas okružuju te na njihov osobni razvoj, što je jedna od temeljnih pretpostavki kvalitetnog projektnog menadžmenta. Takvim pristupom, smatra Liam Dillon, stvara se funkcionalni projektni tim koji je zaslužan za uspjeh projekta te bi se stoga svaki voditelj projekata trebao usmjeriti na to da služi svom timu (Servant Leadership).

Seminar „The NEW Hidden Skills of the Project and Program Manager“ održat će se na engleskom jeziku, od 8. do 9. svibnja 2014. g, u hotelu Arcotel Allegra, u Zagrebu.

Cijena seminara je 5.000,00 kn, a za rane prijave do 16.4.2014. i članove PMI-ja (Udruga za projektni menadžement) odobravamo posebne popuste. Informirajte se i prijavite na http://pmmentor.hr/new-hidden-skills-project-program-manager/ ili na prijava.pmmentor.hr

Liam DillonLiam Dillon, PMP
Liam Dillon je poznati projektni menadžer iz Irske s bogatim međunarodnim iskustvom te nositelj certifikata Project Management Professional (PMP)®, Program Management Professional (PgMP)® i PMI Agile Certified Practitioner (PMI-ACP)®. Bio je predsjednik irskog PMI ogranka, a trenutno je član međunarodnog PMI odbora za imenovanje volontera (BVAC).

pmmentor
pm
mentor je tvrtka specijalizirana za projektni menadžment i savjetovanje te trening projektnih timova. Stručni konzultanti iz pmmentora redovito sudjeluju na najkompleksnijim projektima koji su vezani za razne industrije. Veliki broj klijenata tijekom godina rezultirali su ekspertizom i dubinskim poznavanjem tematike projektnog menadžmenta, pa je stoga pmmentor često uključen u edukaciju i trening u području vođenja projekata