Točka na „i“ za „Bez 'veze' nije bezveze“

''Bez 'veze' nije bezveze'', projekt je u organizaciji udruge eSTUDENT, čiji je cilj potaknuti studente na proaktivno ponašanje te otvorenu diskusiju na temu korupcije i mogućnosti uspjeha bez ''veze''.

Počinje edukativni dio projekta „Bez veze nije bezveze“U protekla dva mjeseca, organizirana su četiri predavanja na različitim fakultetima s uspješnim te inspirativnim predavačima koji su studentima pokazali kako se može uspjeti i postići sve što naumiš, uz dovoljno truda i rada. Kako bi se stavila točka na „i“ čitavom projektu, članovi organizacijskog tima za kraj su ostavili zabavni dio, event koji će se održati u Vip clubu u četvrtak, 10. travnja s početkom u 21 sat.

U sklopu zabavnog dijela projekta, predstavit će mlade talente u komičarsko - glazbenom svijetu koji pokazuju da je moguće biti uspješan u čemu god naumiš, sve dok radiš ono što voliš. A riječ je o komičarima iz Studija smijeha - Tinu Sedlaru, Goranu Vugrinecu i Aleksu Curaću Šariću, solo izvođačima - Matiji Cveku i Diani Heraković te bendu Pirati koji će za kraj zagrijati atmosferu. Uz sve to, osigurane su i snižene cijene pića te besplatan ulaz.

''Bez veze nije bezveze'' prvi je projekt ovakve tematike pokrenut od strane studenata, motiviranih željom za promjenom sveprisutnog koruptivnog ponašanja i rezignacije mladih spram istog. Cilj projekta je također i promijeniti omjer pasivnih i aktivnih studenata. Projekt je podržan od strane Rektorata Sveučilišta u Zagrebu, Predsjednika RH Ive Josipovića, bivše Predsjednice Vlade Jadranke Kosor, Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, Ministarstva pravosuđa, Agencije za znanost i visoko obrazovanje, Sveučilišnog studentskog pravobranitelja te brojnih profesora.

Za više informacija o eventu, posjetite facebook stranicu: http://www.facebook.com/events/616532548437846/

„Bez veze nije bezveze“