Tečaj za mršavljenje? Da, i to postoji!

Nutricionistkinja Irena Švenda i planinski vodič Franjo Kmet će u petak, 08.04.2011. održati besplatan seminar o zdravijem, aktivnijem i sretnijem životu. Prijavite se na vrijeme i osigurajte mjesto u sali.

Udruga Artha centar za nutricionizam i zdravlje u okviru projekta Mountain-Fit organizira besplatan jednodnevni seminar u petak, 8. travnja, 2011. u trajanju od 18 do 21 sati u prostorijama Češkog doma u Šubićevoj 20, pod nazivom 'Jednodnevni seminar Fit Forme i Mršavljenja - Mountain-Fit'.

seminar_mrsavljenja

Jednodnevni seminar je prilika da se potakne građane na zdrav i sretan životni stil, putem osvještavanja i edukacije o važnosti kretanja i fizičke aktivnosti kroz bivanje u prirodi i kroz primjenu pravilnih prehrambenim navikama te kroz promjenu vlastitih unutarnjih okidača koji nas vode u loše stare navike.

Seminar vode Irena Švenda, mag. nutricionizam, mag.ing. bioproc. inž.; voditeljica savjetovališta o debljini i prehrani ispred Uppt/Grad Zagreb, i Franjo Kmet, planinski vodič; vodič izleta u HPD Matica.

Ulaz na seminar je besplatan i otvoren za 100 polaznika (ograničen broj mjesta). Polaznici se trebaju prijaviti na seminar kako bi osigurali mjesto, a prijavni obrazac nalazi se na stranici www.mountain-fit.com.

net.hr