Svečano zatvaranje BEST Code Challengea 2.0

Studentska udruga BEST Zagreb u suradnji s tvrtkama IT4U, Netgen i UX Passion organizirala je natjecanje u programiranju pod nazivom BEST Code Challenge 2.0.

Svečano zatvaranje BEST Code Challengea 2.0

Samo natjecanje trajalo je od 13.- 23.03.2012.

BEST Code Challenge 2.0Nakon prezentacije zadatka pod nazivom ''Mobilno iskustvo Best.hr'', natjecatelji su imali deset dana samostalnog rada da što bolje i originalnije riješe zadani problem.
Cilj ovog natjecanja bio je pružiti mogućnost najboljim programerima da se istaknu te da njihov rad i znanje već za vrijeme studija budu prepoznati od strane istaknutih tvrtki koje se bave razvojem softvera na hrvatskom IT tržištu.
U petak, 23. ožujka 2012., u Galeriji Fakulteta elektrotehnike i računarstva, u 12.00 sati održano je proglašenje pobjednika i svečano zatvaranje projekta.

Pobjednici BEST Code Challengea 2.0 su:
1. mjesto: Sven Kapuđija
2. mjesto: Marin Usalj
3. mjesto: Igor Ralić
4. mjesto: Goran Macut

BEST Zagreb je neprofitna studentska organizacija, a dio je međunarodne organizacije Board of European Students of Technology (BEST) koja okuplja studente tehnologije s 91 sveučilišta iz cijele Europe, s ciljem njihova uključivanja u izazovne međunarodne projekte kao što su stručni seminari, treninzi, radionice, kulturne razmjene te inženjerska i stručna natjecanja.