Starter konferencija otkriva male tajne poslodavaca

Ekipa eSTUDENT-a poziva vas na Starter konferenciju , seriju zanimljivih predavanja na kojima su timovi šest fakulteta naporno radili u posljednja dva mjeseca.

Starter

Konferencija je već u tijeku, a održavat će se sve do 12. prosinca u prostorijama sljedećih fakulteta: FER-a, FBF-a. EFZG-a, PMF-a, PF-a i PBF-a.

Udruga eSTUDENT broji preko 400 aktivnih članova te djeluje na čak četiri službena ogranka Sveučilišta u Zagrebu: EFZG, FER, FBF i PMF. Udruga je organizator velikog broja natjecanja i događanja, a ovim putem predstavit će i cijeli koncept projekta Starter.

Na Konferenciji će stručnjaci iz petnaestak vrhunskih poduzeća otkriti male tajne koje svakome mogu biti od neizmjerne pomoći pri traženju i prijavi studentskih praksi i poslova. Studenti će biti u prilici saznati kako sastaviti vrhunski CV koji će ih istaknuti među hrpom ’sličnih’, koje su poželjne karakteristike budućeg zaposlenika te kako se ponašati na razgovorima za posao.

Poduzeća, teme predavanja te okrugli stolovi na svakom su fakultetu različiti, pa svakako posjetite što je moguće više predavanja. Sve dodatne informacije vezane uz Starter možete pronaći na službenoj stranici http://starter.estudent.hr/, a za vizualni doživljaj pogledajte i video u prilogu. (link)

Raspored održavanja Starter konferencije je sljedeći:

1. tjedan:

• Utorak, 3.12. - FBF: http://on.fb.me/1cKTLVu

• Srijeda, 4.12. - EFZG: http://on.fb.me/1c5HvgA

• Četvrtak, 5.12. - Pravo: http://on.fb.me/1cgcw50

2. tjedan:

• Ponedjeljak, 9.12. - FER: http://on.fb.me/1gcCto

• Utorak, 10.12. - PBF: http://on.fb.me/1chJYYS

• Srijeda, 11.12. - PMF: http://on.fb.me/1gvVL6F

• Četvrtak, 12.12. - EFZG: Završnica konferencije

Počnite na vrijeme, posjetite Starter konferenciju!