Snimka golih učenika na farmi svidjela se ravnatelju

Ravnatelj švedske srednje škole kontroverzni video koji su snimili njegovi maloljetni učenici na školskom posjedu ne smatra šokantnim niti neobičnim za zemlju iz koje potječu. Goli klinci koji se glupiraju među životinjama po njegovom mišljenju su uobičajena pojava.

mladic u prirodi'Ovake stvari stalno se događaju. Nema ništa loše u tome što su bili goli. To je dopušteno', izjavio je ravnatelj srednje škole Program korištenja prirodnih resursa Peter Gustavsson, nakon što se na internetu pojavio osmominutni video na kojem njegovi učenici potpuno goli izvode ne baš pristojne stvari.

Video nazvan Farmerove kćeri otvara scena golog mladića u krevetu s dvije potpuno gole djevojke. Uskoro se pojavljuju dvije nove gole djevojke koje su uz to još i vezane...

djevojka u prirodiDruge scene prikazuju polugole muškarce u svinjcu, tri djevojke koje pokazuju svoje grudi kravama i djevojku koja gologuza leži na leđima konja. Ipak u cijelom videu niti u jednom kadru se ne vide bradavice ili spolni organi.

Ravnatelj škole u Strömmi na zapadu Švedske pojasnio je da učenici svake godine organiziraju večer kabarea i rade satiričke skečeve povodom toga.


'Milsim da je film baš dobar. Nitko nije pijan, nema alkohola i droge. To je samo skupina golih klinaca koji se dobro zabavljaju', pojasnio je ravnatelj. Tijekom premijere videa na kojoj je bilo oko 30 ljudi, glavni glumci su goli utrčali među publiku.

net.hr