Septembarski besplatni webinar: Principi upravljanja vremenom

Zašto vrijeme - jedini resurs kojim svi raspolažemo - ne koristimo svi jednako? Mada znamo izreku "vrijeme je novac", zašto je često ignoriramo? Šta da učinimo da pobjedimo osjećaj ubrzanja života? To su neka od pitanja na koja odgovara naš besplatni webinar o upravljanju vremenom.

Govorit ćemo o holističkom pristupu upravljanju vremenom - uspješnom ispunjavanju obaveza uz ravnotežu između posla i ličnog života, zatim o prioritiziranju, delegiranju, organiziranju, produktivnosti i efikasnosti - ključnim pretpostavkama efektivnosti. Odgovaraćemo na Vaša pitanja i, u završnoj trećini webinara, omogućiti neposrednu diskusiju o izazovima upravljanja vremenom i rješenjima koja Vi koristite.

Predavač je Ivona Simić, osnivač Škole zapošljavanja i trener iz oblasti poslovnih vještina, čija je celodnevna radionica na temu upravljanja vremenom jedna od najbolje ocijenjenih na tržištu neformalnog obrazovanja kod nas. Webinar moderiše Maja Vujović.

Webinar se odvija uživo, u utorak, 28. rujna 2010. godine, od 20 h do 21:30 h (u terminu koji su prethodni učesnici naših webinara izabrali, nastojeći da usklade svoje poslovne i privatne obaveze). Učešće je potpuno besplatno, ali slobodnih 50 mijesta popunjava se po redu priključenja - bez rezervacija. Za uključenje, nekoliko minuta prije zakazanog početka, treba kliknuti na sledeći link:

https://my.dimdim.com/compass.communications

Uz vezu sa Internetom i par zvučnika ili slušalica, za učešće su potrebni: ime učesnika, važeća e-adresa i Flash aplikacija, ver. 10 (mikrofon i kamera nisu neophodni).

I prije webinara i tokom njega, slobodni ste pozvati i druge da se uključe - ukoliko bude slobodnih mjesta. Svoje zanimanje za webinar možete unaprijed naznačiti preko widgeta na sajtu http://www.upravljanjeuspehom.com, ili kroz RSVP na Facebooku (http://www.facebook.com/event.php?eid=149411608428077) ili LinkedInu (http://events.linkedin.com/Besplatni-webinar-Principi-upravljanja/pub/434066).

Nadamo se da ćete nam se pridružiti u utorak - naravno, ako nađete vremena...