Seminar “Wordpress osnove za neprogramere”

Neki od najvećih svjetskih internet magazina i blogova, svjetski brandovi i tvrtke, kao i stotine tisuća web stranica koristi Wordpress CMS platformu kao bazu za svoje web stranice. WordPress omogućava ljudima i bez programerskog znanja da uspješno kreiraju vrhunske web stranice i održavaju njihov sadržaj.

Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci Vas poziva da sudjelujete na seminaru „Wordpress osnove za neprogramere – praktična znanja i primjeri iz poslovne prakse“ koji će se održati u četvrtak 25. travnja s početkom u 9,00 sati.

Wordpress seminar

Osim praktičnih znanja korištenja WordPress-a na seminaru možete saznati da li je WordPress dobro rješenje za Vaš posao, koje su prednosti i ograničenja Wordpress-a i na što treba pripaziti te da li možete i želite sve sami.

Seminar je namijenjen poduzetnicima koji su u potrazi za kvalitetnim i cjenovno isplativim rješenjem i CMS sustavom za web prezentaciju tvrtke, web shop i dr.

Sadržaj seminara:
Upoznajmo WordPress i njegov ekosustav
Da li je WordPress pravo rješenje za Vas?
Samostalna WordPress instalacija
Hosting zahtjevi i iskustva
Instalacija WordPress-a na vaš server
Osnovno konfiguriranje WordPressa
Korisnički profili i role
Konfiguracija postavki
Postovi i stranice – sve o kreiranju sadržaja
Slike, video drugi multimedijalni sadržaji
Proširenje WordPress funkcionalnosti pomoću plug-inova
Plug-inovi bez koji ne možete
WordPress teme
Best practice rada s temama, iskustva i resursi
Višejezičnost i WordPress
Tweaking
WordPress ispod poklopca
Opcije izgleda
WordPress postavke detaljno
Održavanje i sigurnost vaše WordPress web stranice
Kako doprijeti do ciljane skupine korisnika, kupaca?
Optimizacija za tražilice i kupce, savjeti za kreiranje sadržaja

O predavaču

Siniša Necko ima višegodišnje iskustvo u razvojuweb stranica baziranih na WordPress platformi kako za klijente tako i za potrebe vlastitih web projekata. Specijalnost mu je domena e-Marketinga, usability, SEO i optimizacija web sadržaja, kreiranje i vođenje online marketing kampanja, idejna rješenja, društvene mreže..
Sukreator je nekoliko zanimljivih web i mobile startup projekata od kojih je projekt Terrestrica nagrađen od Microsofta kao najinovativnije rješenje godine. U kreiranju i razvoju aplikacija aktivno sudjeluje od 2005 godine a u sklopu tvrtke Croatives sudjelovao je na razvoju mnogih web i mobile projekata. Trenutno radi kao IT konzultant za male i srednje tvrtke. Od formalnog obrazovanja diplomirao je na Fakultetu za turistički i hotelski menadžment u Opatiji.

Trajanje i način prijave
Mjesto održavanja: Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o., Slavka Krautzeka 83/a, Rijeka (učionica na prvom katu)

Predviđeno trajanje seminara: 9:00-16:00 sati

Cijena: NE PLAĆA SE (seminari su plaćeni od strane Europske poduzetničke mreže)

Prijava na seminar se vrši ISKLJUČIVO putem ONLINE obrasca OVDJE.

Rok za prijavu: srijeda, 24. travanj 2013. godine do 12 sati

Napomena: Broj sudionika je ograničen, a prijave se prihvaćaju isključivo putem online obrasca prema redoslijedu zaprimanja. Prilikom zaprimanja prijava voditi će se računa je li seminar namijenjen prijavitelju. Prednost se daje onim osobama koje još nisu pohađale seminare u STePu Ri. Prijava drugog djelatnika iz iste tvrtke moguća je u slučaju preostalih mjesta. Dodatne informacije o seminaru možete dobiti putem telefona pozivom na broj: +385 (0)51 265 962 ili 099 241 48 49.

Polaznici dobivaju: isprintani seminarski materijal, osvježenje u pauzama i sendvič za ručak.