Ravnateljica istjeruje uroke iz osnovne škole

Ravnateljica OŠ Petar Zrinski u Šenkovcu, u školi je na desetak mjesta postavila uređaje koji tjeraju uroke i vampire, neutraliziraju štetna zračenja...

School_horrorU OŠ Petra Zrinskog u Šenkovcu pokraj Čakovca na desetak je mjesta postavljen takozvani biogenerator koji navodno štiti od sotonističke energije, a zaustavlja i djelovanje uroka i vampirizma, neutralizira sva biološki štetna geofizička i svemirsko-magnetska zračenja koja bi mogla smetati učenicima na nastavi, te povećava spolnu moć.

Ugraditi ga je dala ravnateljica Zvezdana Treska. Za to je navodno izdvojila i popriličnu svoticu, a profesor povijesti Miljenko Hajdarović školu je zbog sumnje za neopravdano trošenje novca prijavio Odjelu za inspekcijske poslove Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa te Međimurskoj županiji.

"Riječ je o sumnji da je ravnateljica kao voditelj škole u nekoliko navrata i u raznim iznosima poslovala s tvrtkom D & B te da je pritom neopravdano potrošila najmanje 69.000 kuna", tvrdi Hajdarović.

Dodaje kako su zaposlenici škole u njoj primijetili neobične okrugle predmete. Nalaze se na podovima zbornice, u uredu ravnateljice te pojedinim učionicama. Potkraj prosinca prošle godine ravnateljica je njega i dvojicu kolega usmeno zadužila da obave inventuru. Na popisu osnovnih sredstava za rad uočili su i šest stavaka pod nazivom "energoekološki aparati", "energoekološko mjerenje i aparati" te "energoekološko mjerenje", a za njih je izdvojeno čak 59.000 kuna.

Hajdarović priča kako je od kolega čuo da je slično mjerenje obavljeno i u prosincu 2008., što bi značilo dodatni trošak od oko 10.000 kuna.

Zbog sumnji je i sam odlučio istražiti situaciju i došao do podatka da je škola surađivala s tvrtkom izumitelja Darka Maltara iz Bjelovara, koji obavlja mjerenja i prodaje biogeneratore nazvane Atlanta.

Stoje i do 1000 eura bez PDV-a, a mjerenje se naplaćuje od jednog do dva eura po četvornom metru. Biogeneratori se, kako navodi sam izumitelj Maltar, mogu ugraditi na mjesta zračenja negativne "G" energije kao što su grobovi, masovne grobnice, "kuće koje pamte", mjesta crne magije, zatvori, a, eto, i škole.

Njima se, tvrdi izumitelj, sprečava moguća agresivnost djece i poremećaji u ponašanju.

Kako piše Večernji list, Atlanta se u tom dijelu dokazano pokazala neučinkovitom. Naime, u školi u kojoj nema pedagoga, učenici sudjeluju u tučnjavama, a pojedini na nastavu donose i noževe.

net.hr