Ramiro organizira besplatno predavanje „Uspješno upravljanje promjenama - ključan izazov suvremenih organizacija“

U sklopu 7. tjedna psihologije Ramiro, jedna od vodećih hrvatskih konzultantskih tvrtki u području organizacijskog razvoja, organizira besplatno dvosatno predavanje na temu uspješnog upravljanja promjenama.

RamiroU današnje vrijeme jedino visoko prilagodljive tvrtke, spremne na stalno prilagođavanje zahtjevima tržišta te kontinuirani razvoj, mogu se uspješno nositi s izazovima suvremenog poslovanja. S druge strane, opće je poznato da je otpor prema promjenama eminentan ljudskoj prirodi, što je suvremenim liderima jedan od najvećih izazova. Kako bi pronašli odgovor na to pitanje, organizacije se danas trebaju okrenuti ne samo znanjima iz menadžmenta i businessa, već i najnovijim spoznajama iz organizacijske psihologije. U predavanju će biti govora o tipičnim pogreškama tvrtki prilikom uvođenja promjena, te će se dati smjernice kako biti uspješan lider u turbulentnim vremenima koja traže kako nova poslovna rješenja , tako i novi, učinkovitiji pristup ljudima, koji će im omogućiti da motivirano izraze sve svoje potencijale.

Predavanje će se održati u Zagrebu, 18. veljače 2014. u 18:00, u Dvorani HGK, Nova cesta 7. Zbog velikog broja zainteresiranih, prijavite se što prije na ramiro@ramiro.hr i osigurajte svoje mjesto. Više o predavanju možete pronaći ovdje.

Ramiro predavanje