Radionice ˝Sedam dana stvaranja˝

Tijekom sedam dana rada sudionicima će biti omogućeno sudjelovanje na tribinama, predavanjima, video večerima, performansima, izložbama i glazbenim događanjima. Najavljujemo također puno zanimljivih gostiju.

Radionice ˝Sedam dana stvaranja˝

Prijave

Molimo sve sudionike da svoje sudjelovanje na radionici potvrdite putem priloženog prijavnog obrasca, i to do 25.7.2014. Opcionalno obrazac možete poslati na email: prijave@sedamdanastvaranja.net s naznakom "Prijava na radionicu". Ukoliko bude prijavljeno više sudionika od onoga što ih pojedina radionica može primiti uzimat će se u obzir vrijeme prijave, motivacija i predispozicije sudionika (ukoliko su potrebne).Sve prijave zaprimljene nakon roka uzet će se u obzir isključivo u slučaju nepopunjavanja predviđenog broja slobodnih mjesta.

Radionice ˝Sedam dana stvaranja˝

Kotizacija


Troškovi smještaja i prehrane bit će podmireni djelom iz projekta, a djelom uplatom vaših kotizacija, koju možete uplatiti na Festivalu ili na žiro račun udruge Veliki mali čovjek Erste bank (IBAN) HR1524020061100411893.
Sudionici plaćaju ukupnu kotizaciju od 380 kn koja osigurava radionicu, smještaj i ručak svih sedam dana.
Sudionici koji imaju smještaj i prehranu plaćaju 180 kuna za sudjelovanje na radionici. Sudionici koji se u dogovoru s organizatorima aktivno volonterski uključe u organizaciju projekta mogu biti u potpunosti ili djelomično oslobođeni plaćanja kotizacije.

Info kontakt: 0977756566 Ida ili 0915782929 Sara


Iskustvene 7ds radionice 2014:

ŠENJI IV
Kazališna radionica “KOMPROMIS”
FOTO LABORATORIJ - STARI ZANATI – DIJAPOZITIVI
KOMPOZICIJA - PAZINSKI ZVUCI
Kreativno pisanje - “Inter-punkt”

Projektne 7ds radionice 2014:
Glazbena radionica - IMPROVIZACIJA
7DS REZIDENCIJA