Projekt "50 osoba na burzi manje" - besplatan tečaj

U vrijeme visoke nezaposlenosti tvrtka Celox d.o.o. ekskluzivni zastupnik njemačkog branda profesionalne kozmetike za njegu noktiju, ruku, nogu i permanentnog make up-a LCN provodi projekt “50 osoba na burzi manje” .

Projekt “50 osoba na burzi manje” uključuje 50 besplatnih tečajeva za ugradnju umjetnih noktiju, a njime se želi pružiti prilika svima koji nisu u mogućnosti da se pokrenu i započnu svoju karijeru u svijetu noktiju.

Tržište je puno jeftinih tečajeva od nekoliko sati za nekoliko stotina kuna koji u finalu ne daju gotovo nikakve rezultate. LCN-ov tečaj traje četiri dana i garantira da će svatko savladati tehniku rada izrađivanja umjetnih noktiju. Redovna cijena tečaja je 4.500,00 kn.

U vrijeme ovako visoke nezaposlenosti možemo omogućiti 50 osoba da lakše dođu do posla. Za polaznike tečaja pripremili smo pakete materijala koji su im potrebni za rad pri edukaciji, ali sadrže i dovoljne količine pojedinih preparata da s njima mogu po popularnoj cijeni od cca. 100,00 kn odraditi cca. 30 klijenata što im je dovoljno da vrate kompletno svoje ulaganje za materijal od 2.581,00 kn.

Gelirani noktiBesplatni kompletan tečaj za izradu noktiju uključuje:

  • geliranje prirodnih noktiju
  • nadogradnju tipsama
  • nadogradnju šablonama

Sve je popraćeno teoretski i praktično na modelima gdje se svaka tehnika rada radi na svih 10 noktiju. Radi se u malim grupama od 5 polaznika. Tečaj traje četiri dana po 6 sati, uključujući završni ispit, te se na kraju izdaje certifikat o završenom početnom tečaju za nokte.

“50 osoba na burzi manje” je projekt usmjeren jačanju poduzetničkog načina razmišljanja i promociji poduzetništva kod žena te pružanju podrške svima kako bi uspješno razvili svoje poslovanje.

Radi ograničenih kapaciteta broj mjesta je ograničen i sveden na 50 pa molimo sve zainteresirane da nam se što prije jave i rezerviraju svoje mjesto. Informacije na: lcn@celox.hr ili broj telefona 091 4567 892