Profesor na vlastito predavanje doveo striptizete

Profesor Jack Rappaport sa sveučilišta La Salle u Philadelphiji studentima je naplaćivao 150 dolara sudjelovanje na spornom seminaru. S obzirom na bogat sadržaj, cijena je bila opravdana, ali ne i sam program.

Jack_RappaportSveučilišni profesor je suspendiran nakon što je organizirao seminar za studente koji je uključivao i ples u krilu od strane profesionalnih striptizeta.

Na sveučilišnom seminaru iz menadžmenta sudjelovale su i egzotične plesačice odjevene u minice, štikle i bikinije, koje su dodatno začinile nastavu za 30 studenata, među kojima su bile i dvije djevojke.

Plesačice su izvele ples u krilu većem dijelu studenata i samom profesoru, koji predaje menadžment na sveučilištu.

'Striptizete su radile svoj posao. Iznenadilo me što su izvele ples u krilu, mislio sam da su tu samo radi jačeg efekta', rekao je jedan od studenata.

'Svi studenti koji su sudjelovali u seminaru su znali što ih čeka', pojasnio je drugi.

Rappaport (57), koji na sveučilištu predaje 22 godine, poznat je po nekonvencionalnim predavanjima. Kako bi im pojasnio statistiku, ovaj profesor je često vodio studente na konjske utrke i poticao ih na klađenje.

Seminar koji se održavao na kampus u Plymouth Meetingu trebao je pojasniti 'primjenu Platonove i Hegelove etike u poslovanju'.

Za sudjelovanje na seminaru studenti su dobivali dodatne bodove, ali sam seminar nije održan do kraja, jer je nakon 45 minuta u predavaonicu upao dekan i prekinuo 'predavanje'.

Sveučilište je pokrenulo istragu, a Rappaport je suspendiran te je dobio zamjenu. Inače, kontroverzni profesor omiljen je među studentima i za njega imaju samo riječi hvale, prenosi Daily Mail.

Biografiju ovog zanimljivog profesora možete pogledati OVDJE.

net.hr