Prijave za jesenski rok upisa na fakultete

Na fakultetima i akademijama Sveučilišta u Zagrebu danas je počelo primanje prijava za upis studenata u prvu godinu preddiplomskih, integriranih i stručnih studija u akademskoj godini 2009./2010. u rujanskom roku.

studenti

Prijave će od danas do 28. kolovoza zaprimati one sastavnice na kojima je nakon provedenoga srpanjskog razredbenog postupka ostalo slobodnih mjesta, priopćeno je iz Sveučilišta u Zagrebu.

Razredbeni ispiti će se u rujanskom razredbenom roku na Sveučilištu u Zagrebu, u pravilu, održavati od 2. do 7. rujna, nakon čega će uslijediti upisi koji će se provoditi 8. rujna.

Temeljem objavljenih rezultata upisa u srpanjskom roku, slobodnih mjesta na preddiplomskim studijima ostalo je na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu (odsjek za matematiku i odsjek za fiziku, uglavnom nastavnički smjerovi), na Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije, Prometnom, Geotehničkom, Grafičkom, Metalurškom, Tekstilno-tehnološkom, Farmaceutsko-biokemijskom, Agronomskom, Šumarskom, Ekonomskom (dislocirani studiji, zajednički studij s FOI), Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu, Hrvatskim studijima, Katoličko-bogoslovnom fakultetu, Učiteljskom fakultetu (stručni studiji), te na umjetničkim akademijama (ADU, ALU, MA).

vecernji.hr