Prezentacija jedinog akreditiranog Executive MBA programa u Hrvatskoj

MBA programi su vodeći svjetski standard poslovne edukacije. S obzirom da takav program predstavlja veliku obavezu i ulaganje, MBA birate i na njega krećete samo jednom u životu. U posljednjem su desetljeću MBA programi postali globalni, a njihov broj se mjeri u tisućama.

U posljednjem su desetljeću MBA programi postali globalni, a njihov broj se mjeri u tisućama. Ipak, u skladu sa akreditacijskim kriterijima, tek se mali dio ukupnog broja programa može smatrati uistinu kvalitetnim.

U svijetu postoje tri relevantne akreditacijske ustanove na polju poslovne edukacije (Equis, AACSB i AMBA). Prve dvije se bave akreditiranjem poslovnih škola, dok jedino AMBA dodjeljuje neovisnu oznaku kvalitete i izvrsnosti za MBA programe. AMBA (Association of MBAs) djeluje duže od 40 godina s ciljem konstantnog razvoja i podizanja kvalitete MBA programa u cijelom svijetu.

Kriteriji koje prema AMBA asocijaciji kvalitetan MBA program treba zadovoljavati jesu:
• vrhunska kvaliteta i reference predavača
• iskustvo i relevantnost kolega, tj. polaznika programa
• praktičnost I obuhvatnost curriculuma
• striktnost ispitne procedure
• snaga branda poslovne škole koja organizira MBA program
• dodatni faktori poput networkinga.

AMBA akreditacija jamči globalnu kvalitetu i izvrsnost MBA programa. Danas postoji samo 154 vrhunske poslovne škole u 69 zemalja svijeta kojima je AMBA asocijacija akreditirala programe. Riječ je o visoko rangiranim školama kao što su IMD (Švicarska), IESE (Španjolska), London Business School, INSEAD (Francuska), SDA Bocconi (Italija) itd. COTRUGLI Business School (www.cotrugli.eu) je jedina poslovna škola u Hrvatskoj s međunarodnom AMBA akreditacijom.

www.cotrugli.eu/presentation

COTRUGLI Business School u svojoj ponudi ima tri akreditirana MBA programa (MBA, Executive MBA I Chief Executive MBA). Škola ima centre u Zagrebu i Beogradu te ured u Ljubljani, a tržišta na kojima djeluje su Hrvatska, Slovenija, Srbija, BiH, Makedonija, Bugarska, Rumunjska.

Prezentacija jedinog međunarodno akreditiranog Executive MBA programa u Hrvatskoj EMBA programa bit će održana u četvrtak 2. travnja u 18h u prostorijama Škole (Domobranska bb, Zagreb). Executive MBA program je adekvatan izbor za sve koji žele unaprijediti svoju poslovnu karijeru primjenjujući nova znanja, iskustva i spoznaje, bez suvišnog izostanka s radnog mjesta.

Nakon prezentacije, COTRUGLI tim će Vam stajati na raspolaganju i odgovoriti na sva pitanja.
Lijepo Vas molimo da svoj dolazak najavite unaprijed, a mi ćemo Vam rezervirati mjesto.

Prijava za dolazak na prezentaciju: www.cotrugli.eu/presentation; +385 98 235 525