Preuzmite besplatne online-edukacije: Pripremite se za turističku sezonu i naučite donositi odluke

Uz besplatnu registraciju na stranici Poslovnog dnevnika mali i srednji poduzetnici dobivaju pristup vrijednom edukativnom materijalu.

Besplatne online edukacijeU sklopu projekta Poslovni uzlet kojega je Poslovni dnevnik ove godine pokrenuo u želji da promovira male i srednje poduzetnike te im omogući alate za još bolji uspjeh, krenuli smo s riječi na djela – uz besplatnu registraciju na stranici Poslovnog dnevnika mali i srednji poduzetnici dobivaju pristup vrijednom edukativnom materijalu. U specijalu Online edukacija za poduzetnike donosimo na desetke vrijednih prezentacija, video-predavanja i online-edukacija koje će vam sigurno pomoći da unaprijedite svoje poslovanje i možda doznate ono što je vaša konkurencija već odavno apsolvirala.

Tijekom današnjeg dana objavili smo između ostalih i dvije nove edukacije: "Kako koristiti društvene mreže u turizmu?" i "Naučite držati svoje strahove pod kontrolom i donosit ćete kvalitetne odluke".

Svi se mi svakodnevno susrećemo s brojnim izazovima donošenja odluka – i u poslovnom i u privatnom životu. Za neke nam odluke nije potrebno duboko promišljanje, donosimo ih gotovo spontano. Ali, donošenje složenih odluka uglavnom je vrlo zahtjevno. Pomanjkanje samopouzdanja i strah dva su najveća sabotera pri donošenju odluka. A vaš će strah biti još veći ako još uvijek patite zbog posljedica ili negativnih učinaka nekih prošlih loših odluka. No, i za takvo stanje svijesti postoji lijek: oprostite sebi prijašnje loše odluke, izvucite pouke, poradite na jačanju samopouzdanja i unapređenju umijeća donošenja kvalitetnih odluka. 24sata.mojrazvoj.eu poklanja vam edukaciju „Donošenje odluka“ koja može biti vrlo korisna i kandidatima za posao i poslodavcima, edukaciju možete nakon registracije na portal besplatno preuzeti ovdje.

Edukacija „Donošenje odluka“ pomoći će vam da bolje procijenite vlastitu vještinu donošenja odluka, da pronađete u sebi snagu, koju sigurno imate, kako biste bili odlučniji i vještije kontrolirali svoje strahove, bolje se nosili sa stresom i, misleći pozitivno, uvijek mogli pronaći pravo rješenje za različite životne, odnosno poslovne izazove.

Turistička sezona sve je bliže. Pročitajte edukaciju "Kako koristiti društvene mreže u turizmu?" u organizaciji Akcije, full-service agencija za društvene mreže. Za svoje klijente rade community management, odnosno upravljanje fan stranicama i profilima.

Pročitajte i ostale edukacije!

Registracijom na specijalu Poslovnog dnevnika dobivate pregršt besplatnih edukativnih materijala kroz koje u par minuta možete doznati gdje ste pogriješili kada ste pokrenuli biznis, kako oglašavati svoj proizvod na internetu, kako kreirati prodajnu cijenu koja će privući kupce, sve što vas je zanimalo o financijama i računovodstvu, kako vam programi Ministarstva poduzetništva i obrta mogu pomoći, kako se pripremiti za intervju za posao, kako pregovarati, kakve izvještaje želi vidjeti svaki šef, kako upravljati zalihama...

Poslovni dnevnik