Present&Represent! - Radionica poduzetničkih trikova na FER-u

Želiš se istaknuti u silnoj masi studenata i kad za to dođe prilika, ugrabiti posao o kojem si uvijek sanjao?

Studiranje nije samo učenje! Ono je cjelokupni proces pripreme za poslovni svijet i razvijanje na osobnoj i profesionalnoj razini.

ESTIEM LG ZAGREB pruža ti upravo tu priliku!

Kako bi ti pomogli ostvariti svoje poslovne ciljeve pozvali smo predstavnike degordiana (exi iSTUDIO), posao.hr, i Rimac Automobila koji će 9., 16. i 23. travnja na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu održati predavanja i radionice na kojima će vas podučiti raznim poduzetničkim trikovima.

degordian (eX iSTUDIO)
Jedan od osnivača degordiana, održat će 9. travnja predavanje o digitalnom marketingu i kako pokrenuti svoj posao. Također će pričati o svim problemima koji te očekuju na putu do pokretanja vlastite tvrtke.

posao.hr
Kako napisati životopis? Kako se ponašati na razgovoru za posao? Odgovore na ta i brojna druga pitanja ponudit će ti 16. travnja predavači iz posao.hr-a.

Rimac Automobili
Zadnje predavanje održat će uspješan hrvatski poduzetnik Mate Rimac, koji će 23. travnja otkriti tajne svog uspjeha!

Što čekaš?

Pobrini se da tvoj profesionalni put ide pravim tokom! Nemoj ništa prepuštati slučaju i nauči sve tajne i trikove od iskusnih i uspješnih poduzetnika! Studiranje se bliži kraju i uskoro ćeš sjediti u nekom uredu na razgovoru za posao. Kako će taj razgovor završiti ovisi samo o tebi…

Pojavi se na predavanjima i izgradi temelje za start jedne uspješne poslovne karijere!!

Estiem event