Predstavljanje projekta: Mreža studentskih poduzetničkih inkubatora!

H rvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Studentski centar u Zagrebu pozivaju sve studente koji imaju pregršt ideja, ali ne znaju kako ih realizirati, koji vide ono što drugima promakne i pronalaze rješenja kad svi drugi odustaju na predstavljanje projekta:Mreža studentskih poduzetničkih inkubatora.

Imate dobru ideju, ali ne znate kako je ostvariti? Mi ćemo Vas usmjeriti! Dođite na druženje s mladim poduzetnicima u Studentski centar u Zagrebu, Savska cesta 25 (predvorje kina) u srijedu, 28. svibnja od 13.00 do 14.00 sati.

Događanje će uvodnim riječima otvoriti Gordan Maras, ministar poduzetništva i obrta, dok će Darko Liović, predsjednik Uprave HAMAG-BICRO-a ukratko predstaviti djelatnost i aktivnosti agencije.

Mreža studentskih poduzetničkih inkubatora!

Projekt Mreža studentskih poduzetničkih inkubatora prezentirat će Monika Šućur, ravnateljica sektora za razvoj malog i srednjeg poduzetništva HAMAG-BICRO-a. O prednostima uključivanja studenata u program MSPI-a iz perspektive mentora govorit će doc. dr. sc. Mirela Alpeza s Ekonomskog fakulteta u Osijeku. Svoja poslovno-studentska iskustva sa studentima će podijeliti Doris Pinčić i Robert Kurbaša,poznati glumci i vlasnici zabavno-edukativnog centra Kupid d.o.o., Mario Žderić, direktor start up tvrtke Mobilne aplikacije d.o.o. koja je već osvojila srebrnu medalju na 37. hrvatskom salonu inovacija - INOVA 2012 za projekt "9pm", Marina Orsag, stand up komičarka i suosnivačica prvog hrvatskog i regionalnog kluba komedije Studio Smijeha, Petar Šimić, jedan od osnivača udruge eSTUDENT i glavni direktor tvrtke Primacošped, jedne od vodećih međunarodnih cestovnih prijevoznika, Tihana Šenjug iz udruge eSTUDENT koja će ukratko predstaviti aktivnosti Udruge i projekt Business Plan Contest te Mario Pavić, predstavnik studentskog tima, autora sustava Croatia Rescue, pobjednika ovogodišnjeg natjecanja Business Plan Contest.

Dođite na mjesto gdje nastaju studentske tvrtke i materijalizirajte svoje snove,

osigurajte svoj plan za budućnost već danas.

Posjetite nas na www.mspi.hr

Mreža studentskih poduzetničkih inkubatora!