Predavanje za studente (i one koji se tako osjećaju)

Posao.hr i Sveučilište u Zagrebu pozivaju sve zainteresirane studente na predavanje "Ulazak na tržište rada". Predavanje s ciljem edukacije studenata po pitanju samoprezentacije održat će se u ponedjeljak, 24. studenog, u 10 sati ujutro, u prostorijama Sveučilišta, Ulica kralja Zvonimira 8.

Putem predavanja „Ulazak na tržište rada" želimo vam omogućiti da usvojite vještine i znanja potrebna kako bi što kvalitetnije napravili taj veliki korak u svojem životu - pronašli prvi posao. U suradnji sa stručnjacima na polju organizacijske psihologije, zapošljavanja i upravljanja karijerom svladat ćete vještine pisanja životopisa i molbe za posao, pravila ponašanja na razgovorima za posao i psihologijskih testiranja, kao i pravila upravljanja karijerom.

Prema podacima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u rujnu 2008. godine u Hrvatskoj je bilo 62.999 nezaposlenih osoba u dobi do 29 godina. Među njima je čak 5.739 osoba sa visokoškolskim obrazovanjem. Nemojte dozvoliti da vas neznanje i neinformiranost o zakonitostima funkcioniranja poslovne sfere društva koče u uspješnom ulasku na tržište rada.

Dođite na predavanje "Ulazak na tržište rada" i saznajte male tajne velikih karijera.