Pravni savjeti na portalu Nekretnine.net

Najčešći problem koji se javlja prilikom kupovine nekretnine je nedostatak "čistih papira". Pronađite odgovore na najčešća pitanja ili postavite vlastito.

Kupovina nekretnine je prevelika investicija da bi pravni dio priče jednostavno prepustili slučaju. Premda se prikupljanje i provjera papirologije ponekad čini kao dugotrajan i mukotrpan posao, to je definitivno dio koji vam jamči sigurnu kupovinu nekretnine. Prije ulaska u investiciju, neophodno je dobro proučiti ovih devet savjeta kako bi prepoznali i izbjegli prijevaru. Cijena je prevelika da bi učili na svojim greškama, zato dobro proučite savjete stručnjaka. Od toga kako provjeriti jesu li papiri čisti, što je potrebno za uknjižbu, do iznosa koliki su troškovi sklapanja ugovora i ovjere javnog bilježnika - saznajte na jednom mjestu.

 

Nadalje, prije ili kasnije svima zatreba pravni savjet za razonrazne životne zavrzlame i probleme. Stupajući u brak mnogi niti ne sanjaju da bi jednog dana mogli ući u statistike razvedenih brakova i povlačiti se po sudu tražeći pravednu podjelu zajedničke imovine. Također je vrlo čest problem podjela između više suvlasnika ukoliko jedan od njih ne želi prodati svoj dio nekretnine. Kako ostvariti nužni dio ukoliko su vas roditelji izostavili iz oporuke ili što napraviti ako očeva druga žena ne želi ostati praznih ruku? Najmanje što možemo učiniti i barem malo vam olakšati situaciju je ponuditi besplatan pravni savjet. Zato postavite pitanje...