Poznati prof. emeritus Earll Murman dolazi u Hrvatsku prenijeti iskustva najjačih američkih poduzeća

Također će govoriti o implementaciji Lean razmišljanja i iskustvima američkih tvrtki iz raznih poslovnih grana na 3. GALP konferenciji koja će se održati 15.11. u kongresnom centru FORUM, Zagreb.

Dana 12.11.2013. u Hrvatsku dolazi prof. dr. Earll Murman s prestižnog američkog sveučilišta MIT koji će hrvatske menadžere upoznati sa najpoznatijom svjetskom metodom za unapređenje poslovanja poduzeća - Lean menadžementom.

MurmanEarll Murman je profesor emeritus na području inženjerstva na prestižnom američkom sveučilištu Massachusetts Institute of Technology (MIT). Radio je kao jedan od voditelja Lean Advancement Initiative (LAI), kao direktor MIT-ovog Odjela za aeronautiku i astronautiku i osnivač je LAI-eve Obrazovne mreže.

Jedan je od dobitnika prestižne Shingo nagrade za istraživanje i stručne publikacije 2011. godine, te INCOSE nagrade za najbolji proizvod u sektoru "Lean osposobljivača za sustavno inženjerstvo” za 2010. godinu.

Član je američke Nacionalne akademije inženjerstva, prijašnji predsjednik Akademije znanosti države Washington, strani član Švedske kraljevske akademije inženjerskih znanosti, te počasni suradnik Američkog instituta za aeronautiku i astronautiku.

Zadnjih godina posvetio se uvođenju Lean-a u radu zdravstvenih institucija i njihovom unaprjeđenju kako bi se eliminirali gubici u poslovanju i smanjila stopa smrtnosti pacijenata.

Pored toga, prof. dr. emeritus Earll Murman će gostovati u mnogim hrvatskim tvrtkama za vrijeme svog boravka sve do 22.11.2013. Sve koje zanima više o gostovanju prof. emeritus Earll Murmana i konferenciji mogu saznati na 098/ 1917 217, dino@culmena.hr