Poziv kreativcima: Natječite se za nagradu od 2.500 eura!

Doc Next Network, inicijativa koju je pokrenula Europska Fondacija za Kulturu (ECF), poziva filmske stvaraoce, društvene aktiviste i kritičke mislioce da zauzmu stav i podijele svoju viziju o Radikalnoj demokraciji u Europi putem video uratka!

Doc Next NetworkKako da stvorimo otvoreno i inkluzivno europsko društvo? Jesu nam potrebne promjene? Pošaljite svoj audiovizualni rad koji dovodi u pitanje ustaljenje pojmove demokracije i razmatra alternative. Postanite dio debate oko europskih izbora 2014. – i osvojite nagradu od 2.500 eura.

Doc Next Network Radikalna Demokracija: Video natječaj za otvoreno društvo je projekt u organizaciji Doc Next Network, inicijative koju je pokrenula Europska Fondacija za Kulturu (ECF). U ovom se natječaju traže video radovi svih žanrova i formi, u trajanju do 5 minuta (što sažetije to bolje). Poželjno je da radovi budu napravljeni posebno za ovaj natječaj, ali uzimat će se u obzir i već postojeći radovi, ukoliko nisu stariji od dvije godine.

Rok za prijave je 13. travnja 2014. godine, a proglašenje nagrađenih održat će se 16. svibnja 2014. na Planete+Doc Film Festivalu u Varšavi u Poljskoj.

Više pročitajte na: Net.hr