Poslovni uzlet za male i srednje poduzetnike i obrtnike Zagrebačke županije

Riječ je o cjelodnevnom edukativnom i kulturno-zabavnom događanju koje će se održati 31. svibnja u Jastrebarskom.

Poslovni uzlet za male i srednje poduzetnike

Zadovoljstvo nam je predstaviti i pozvati vas na veliku manifestaciju "Poslovni uzlet za male i srednje poduzetnike i obrtnike Zagrebačke županije" u sklopu cjelodišnjeg projekta Poslovni uzlet, a u organizaciji Poslovnog dnevnika i Večernjeg lista.

Riječ je o cjelodnevnom edukativnom i kulturno-zabavnom događanju koje će se održati 31. svibnja u Jastrebarskom. Uz pregršt zabavnih sadržaja za cijelu obitelj, poduzetnicima i obrtnicima ćemo omogućiti cjelodnevne BESPLATNE SEMINARE I EDUKACIJE iz raznih područja - od marketinga, preko financija i poreza do privlačenja sredstava iz EU fondova.

Predavanja će održati poznati i priznati stručnjaci poput Marka Hrnjaka iz Algebre, koji će održati predavanje na temu što internet marketing može učiniti za poslovanje, potom Roberta Babića, također iz Algebre, koji će vas educirati o EU fondovima, Vlatke Sakar iz Trening centra koja će održati trening na temu upravljanja novcem te razumijevanja financijskih izvještaja, Teda Marrae s Cotrugli business school koji će održati tri iznimno zanimljiva predavanja na engleskom jeziku na teme nacrta za rast i razvoj malih i srednjih poduzetnika, sedam smrtnih grijeha upravljanja kupcima te zašto učinkovitost nije prosta riječ.

Predavanja će se održati u Glazbenoj školi, Ulica Zrinsko Frankopanska 13. s početkom u 9 sati, a cijeli događaj otvorit će ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović te gradonačelnik Grada Jastrebarsko Zvonimir Novosel.

Osim edukacija za poduzetnike i obrtnike, sve posjetitelje manifestacije očekuje i sajam obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, natjecanja i nagradne igre, pokazne vježbe vatrogasnih jedinica, sportski program, likovne radionice, nezaboravan gastronomski doživljaj, a u večernjim satima kazalište pod zvijezdama.

Iako su sve edukacije besplatne, mogu ih pohađati samo oni koji se pravovremeno registriraju na poslovni.hr/jastrebarsko-prijava jer je broj mjesta u dvoranama ograničen. Program i popis edukacija možete pronaći na poslovni.hr/jastrebarsko.

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 021 i na e-mail poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Veselimo se vašem dolasku!

Izvor: Poslovni.hr