Počnite raditi na svojoj karijeri - sudjelujte na Career Boot Campu i upoznajte buduće poslodavce

Prilika za studente koji žele naći posao odmah nakon završetka fakulteta.

Počnite raditi na svojoj karijeri - sudjelujte na Career Boot Campu i upoznajte buduće poslodavce

Zagreb, 16. lipnja
– Internetski portal posao.hr od 8. do 11. srpnja u Zadru organizira „Career Boot Camp“- projekt koji će na interaktivan i zabavan način najmotiviranijim studentima pomoći da nauče biti konkurentni na tržištu rada na kojem će se uskoro naći. „Career Boot Camp“ jedinstveni je projekt ovakve vrste u Hrvatskoj te zanimljivo događanje na kojem će izabrani studenti i poslodavci, odnosno stručnjaci iz upravljanja ljudskim resursima imati priliku međusobno se upoznati kroz razne aktivnosti. Krajnji cilj projekta jest stvoriti bazu najboljih studenata koji će, nakon završenog fakulteta, već imati poslovne ponude i kvalitetan networking s ostalim studentima i stručnjacima iz ljudskih resursa vodećih hrvatskih tvrtki.


U četiri dana odabrani studenti će se upoznati s potencijalnim budućim poslodavcima kroz predavanja, brojne radionice i zadatke na kojima će učiti o načinu funkcioniranja korporativnog svijeta i kulture. Studenti će tako moći saznati koje vrline, znanja i vještine poslodavci traže, kako graditi svoju karijeru, u koja znanja uložiti trud i vrijeme, saznati što poslodavci očekuju od njih te druge informacije koje će im omogućiti osobni i profesionalni razvoj.

Sudjelovanje u projektu „Career Boot Camp“ za studente je u potpunosti besplatno te posao.hr poziva sve zainteresirane studente završnih godina da se prijave putem linka , nakon čega će stručna komisija (odbor) odabrati 20 najboljih koji će imati priliku sudjelovati u „Career Boot Campu“ i steći korisna iskustva te izgraditi mrežu kontakata i poznanstava. Korist za studente je višestruka – jer osim što će upoznati i uspostaviti kontakt s osobama koje će ih u budućnosti zapošljavati, saznat će i korisne informacije njima interesantnih tvrtki, iz prve ruke saznati informacije o korporativnim kulturama i načinima rada, ali i upoznati druge studente te se kroz četiri dana održavanja kampa dobro zabaviti i steći nova i unaprijediti postojeća znanja i vještine.

Career Boot Camp osobno će koristiti i stručnjacima iz ljudskih resursa koji će imati priliku upoznati i kontaktirati najmotiviranije studente, pratiti njihov razvoj iz akademskog u poslovni svijet te im ponuditi stručne prakse ili ih potencijalno zaposliti u svojim tvrtkama. Pronalazak mladih, proaktivnih zaposlenika i njihovo zapošljavanje i razvoj, izazovi su za mnoge kompanije koje su svjesne važnosti zapošljavanja perspektivnih mladih osoba.

Partneri projekta „Career Boot Camp“ su Metro Cash & Carry, SAAB, Ex-Alto, HRCentar, Styria i Oglasnik.

Više informacija o projektu možete saznati OVDJE.