„Po miseca kulture“ ovaj put veći i bolji

„Po miseca kulture“ još jedan je od brojnih eSTUDENTovih inovativnih projekata. Riječ je o projektu koji je svojevrsna simbioza svih sfera kulturnog života i traje, kako i samo ime odaje, 15 dana. Službeni početak projekta je rezerviran za ponedjeljak, 17. ožujka, međutim prvo je predavanje zakazano za četvrtak, 20. ožujka .

eSTUDENTPrvo predavanje, koje će se održati na FER-u, u dvorani B3 s početkom u 18 sati, bit će fokusirano na hrvatsku filmsku produkciju te će u skladu s tim gosti izlagači biti scenarist i redatelj Zrinko Ogresta, glumica Bojana Gregorić te filmski povjesničar Daniel Rafaelić. No, ne obećava samo prvo predavanje. I ostala predavanja uključuju zvučna imena i stučnjake u svom području, kao što su putopisac Hrvoje Jurić (na FBF-u), pjevač Massimo (na PBF-u), stand-up komičar Ivan Šarić (na EFZG-u) te izvanredni profesor na Studiju dizajna Arhitektonskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu Ivan Doroghy (na GRF-u).

Projekt uz brojna predavanja nudi i radionice plesa, kviz kulture, origami radionicu i Tour de Zagreb. Stoga se može i više nego opravdano reći da je ovogodišnji eSTUDENTov projekt „Po miseca kulture“ veći i bolji no prošlogodišnji, a da bi bio i uspješniji potrebni su znatiželjni studenti s brojnim pitanjima za navedene stručnjake koji će ponuditi još više odgovora.

Za više informacija posjetite web stranicu udruge eSTUDENT: http://www.estudent.hr

Prošlogodišnja fotografija