Ova predavanja sigurno ne biste prespavali...

U Beču se otvara prva međunarodna škola seksa. Bit će i praktične nastave. Kolegiji su popunjeni. Pročitajte.

Škola seksa

Prostrana vila iz 18. stoljeća smještena u Austriji u blizini Beča udomila je prvu međunarodnu školu seksa, a cilj programa je naučiti ljude seksualnim tehnikama koje će promijeniti njihov život, ali i život njihovog bližnjih, piše q13fox.com

AISOSJedan semestar košta 1400 eura, a većina kolegija, a ima ih ukupno pet, već je popunjena. Također je moguće upisati tri intenziva tečaja, a postoje i vikend-tečajevi za parove.

Možda je jezik ljubavi univerzalan, ali za ovaj tečaj će biti potrebno ponešto poznavanja njemačkog jezika, na kojem se odvija većina nastave. Kondomi su besplatni.

Studente ove škole očekuje obilje teorije, polagat će se i ispiti, ali sve će biti i puno prakse. Kompleks posjeduje čak i laboratorij za fiziku, a škola može udomiti do 20 učenika.

Dežurni dušebrižnici već prosvjeduju pred školom i proglašavaju je samo loše zamaskiranom javnom kućom.

- Cilj programa je obrazovati ljude o njihovoj i tuđoj seksualnosti, te ih naučiti raznolikim tehnikama koje će promijeniti njihov život, ali i život njihovih bližnjih - zaključila je Ylva-Maria Thompson, ravnateljica Austrijske međunarodne škole seksa.

jutarnji.hr