Oslobodite se treme

Strah, napetost i uzbuđenje koje osjećamo prije javnog nastupa svojstveni su svim ljudima, samo što te podražaje prihvaćamo na različite načine.

U podlozi treme nerijetko se krije sasvim normalan strah od osramoćenja, kritike ili negativne ocjene drugih. Ukoliko se po pitanju strahova ne učini ništa, krug treme se zatvara sa sniženim samopouzdanjem, sniženim osjećajem vlastite učinkovitosti te nezadovoljstvom općenito.

Iako vam se ovakve situacije ponekad čine nesavladive, nudimo vam alternativu. U organizaciji Centra za edukaciju i savjetovanje ˝Sunce˝ možete proći Seminar za ovladavanje tremom i uspješan javni nastup «BE (TREMA) FREE».

Seminar je otvoren za sve dobne skupine i sve koji želite pogledati tremi u oči.

Seminar će vas naučiti prepoznati simptome i fiziologiju treme, vježbati tehnike za opuštanje, savladati strah od publike te pružiti uvid u cijeli set samopouzdanih reakcija potrebnih za dobar nastup.

Seminar čine dva poludnevna edukacijska seta:

  • 1. i 2. radionica (prvi edukacijski set) omogućavaju razumijevanje treme i straha pred javni nastup i učenje temeljnih tehnika opuštanja i nošenja sa tremom
  • 3. radionica omogućava usvajanje prezentacijskih vještina potrebnih za učinkovit javni nastup, usvajanje dodatnih tehnika opuštanja, samopouzdanih reakcija te vježbanje i analizu javnog nastupa

Termin održavanja: 12.11. u 18 sati

PRIJAVE I INFORMACIJE ZA SEMINAR

www.ti-si-sunce.hr • info@ti-si-sunce.hr

tel.: 01 3837 873 ponedjeljak, srijeda, petak od 12 do 14 sati