Odlikašica ostala bez diplome jer je rekla kvragu

Nije imala niti jednu četvorku, sve ocjene su joj bile petice.

Imala sve peticeSudjelovala je u svim aktivnostima koje je škola nudila i bila najbolja u generaciji. A onda je održala govor na oproštajnoj promociji za maturante.

Tinejdžerka Kaitlin Nootbaar iz Oklahome pokušala je pokupiti svoju svjedodžbu o završenoj srednjoj školi - papir na koji je posebno ponosna, kao i cijela njena obitelj, jer je "rasturila" srednju školu i zaradila stipendiju koja joj pokriva sve troškove fakulteta.

No, neugodno se iznenadila kad je shvatila da joj školske glavešine ne žele dati diplomu zbog prekršaja koji je napravila još u svibnju!

Njen otac je poludio od bijesa na odgovorne u školi.

"Rekla je da je, kada je tek krenula u školu, htjela biti medicinska sestra. Malo kasnije je odlučila biti veterinarka. A sad kad se počela bližiti matura, ljudi su ju ispitivali što želi raditi, a ona im je rekla: 'Kako da znam, kvragu? Toliko sam se puta predomislila'", ispričao je njen otac David Nootbaar, prenosi televizija KFOR.

Ne želi se ispričati
Ovo je, inače, fraza iz scene iz filma Sumrak saga: Mladi mjesec. Učenici su se nasmijali i dobila je topao aplauz i nikome nije palo na pamet da je došlo do kakvog problema, dok nije pokušala podići svjedodžbu.

Škola traži da se ispriča, ali ona ne želi, jer smatra da nije napravila ništa pogrešno, a njena obitelj podržava taj stav. Ravnatelj škole nije htio komentirati slučaj zato što smatra da se radi povjerljivoj stvari.

net.hr