Obavijest o testiranju za besplatni e-tečaj u okviru projekta MECSO

Testiranje će se održati u utorak 20.12.2011. u 11 sati u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta, Vukovarska 68, Zagreb.

'Moj posao u udruzi'

Nakon objave poziva za upis na besplatni e-tečaj namijenjen mladima i nezaposlenima sa srednjom školom kroz koji bi dobili specifična i tražena znanja za rad u udrugama civilnog društva, a na koji su se odazvale 102 osobe, GONG i partnerska udruga H-Alter u sklopu projekta MECSO - "Moj posao u udruzi", organiziraju psihološko testiranje za 70 prijavljenih koji su zadovoljili propozicije natječaja. U besplatni e-tečaj bit će uključeno 40 polaznika, koji zadovolje uvjete testiranja.

Organizacije civilnog društva posljednjih se godina sve češće pojavljuju kao kvalitetni poslodavci zahvaljujući i uspješnim projektima i visokoj iskoristivosti sredstava iz EU fondova. Znanja koja će kroz tromjesečni besplatni e-tečaj polaznici steći, pomoći će im pri pronalasku radnih mjesta administrativno-financijskih referenata i stjecanju prvih poslovnih iskustava. Najbolji polaznici e-tečaja imat će i stručnu praksu u udrugama.

Početni seminar za svih 40 polaznika e-tečaja održat će se u ponedjeljak 9.siječnja 2012. u Zagrebu.

Projekt MECSO provodi se u okviru IV komponente IPA programa "Mladi na tržištu rada". Nositelj je udruga GONG a realizira ga s partnerskom udrugom H-Alter i ugovornim tijelom Hrvatskim zavodom za zapošljavanje.