Nova wellness akademija u Dubrovniku

Energy Clinic, prvi pokretač hrvatske hotel wellness industrije, 1. veljače 2014 otvara vrata novog europskog wellness učilišta.

Energy ClinicZdravstveni turizam je proizvod koji na globalnoj razini raste po stopi između 15% i 20% godišnje. Ulaskom u EU zdrastveni turizam je postao najbrže rastući segment hrvatskog turizma.

Vlada RH usvojila je Strategiju razvoja turizma do 2020.godine u kojoj navodi zdravstveni turizam kao neupitno važan pravac za koji Hrvatska posjeduje resursnu osnovu te je spremna u njega i ulagati.

Kljuc? uspjeha za postizanje izvrsnosti u turizmu je edukacija srednjeg menadžmenta kao osnovne karike isporuke kvalitete. To su shvatili i na izoliranom jugu naše domovine, gdje Energy Clinic, prvi pokretač wellness industrije u Hrvatskoj sa svojim dugogodišnjim međunarodnim iskustvom hotelskog wellness operatera i lidera u uvođenju novih trendova na području wellnessa i zdravstvenog turizma otvara vrata novog europskog wellness učilišta – ENERGY CLINIC WELLNESS AKADEMIJA DUBROVNIK.

Akademija ima jasan cilj - omogućiti polaznicima vrhunsku edukaciju u luksuznim wellness okruženjima u Dubrovniku koja idu u korak sa svjetskim trendovima i prilagođena su usluzi hotela sa pet zvijezdica.

Predavači na Učilištu su visoko educirani stručnjaci s renominiranih institucija te dugogodišnjim iskustvom u području svog humanističkog djelovanja. Akademija nudi tri programa za koje će se polaznici moći odlučiti: wellness terapeut, wellness recepcioner te wellness manadžer. Kandidati se za željeno zanimanje mogu prijaviti najkasnije do 27. siječnja. 2014. ?Početak nastave je 1. veljače 2014.

Predavanja se održavaju vikendima u adekvatno opremljenim učionicama i wellness prostorima. Svi programi su verificirani i odobreni od strane Ministarstva znanosti obrazovanja i športa. Akademija je isto tako dio projekta sufinanciranja prekvalifikacije obrazovanja Hrvatskog Zavoda za Zapošljavanje.

Po završetku školovanja i položenom završnom ispitu polaznici dobivaju diplomu i uvjerenje o osposobljenosti za rad sa pravom upisa u radnu knjižicu, odnosno elektronski registar MIO RH. Najuspješnijim polaznicima osigurava se zaposlenje u wellness centrima Energy Clinic.

Besplatna prezentacija programa i uvodno predavanje o povijesti wellnessa održat će se dana 23.studenoga u 10:00 sati u Hotel Excelsioru u Dubrovniku.

Svi zainteresirani su pozvani. Za više informacija nazovite na 099 2850 323 ili posjetite www.energyclinic.com.