Nogometaši uče engleski uz sapunicu!

Ne razumijem baš sve, ali čini mi se da je prilično dobra, rekao je napadač Manchester Cityja, koji se godinama muči s učenjem engleskog jezika.

carlos

Ako želi u Engleskoj napraviti karijeru kakvu zaslužuje, morat će naučiti jezik, rekao je prije nekoliko dana branič Manchester Cityja Pablo Zabaleta. Mislio je na suigrača Carlosa Teveza, njemu engleski baš i ne ide najbolje. I ne bi to bilo posebno čudno da Tevez nije u Englesku došao prije - tri i pol godine?! I nije presudno je li problem u tome što se Tevez ne trudi ili je... Ili mu ne ide. Puno je važnije da je konačno pronašao rješenje kako unaprijediti svoj engleski.

- Volim gledati seriju "Coronation Street", jako mi se sviđa. Neke dijelove baš i ne razumijem, ali čini mi se da je jako dobra - rekao je Tevez. Riječ je o najduže prikazivanoj sapunici na engleskim televizijama, koja se snima u Manchesteru. Na istoj je seriji svoj engleski unaprijeđivao i Brazilac Robinho, vjerojatno je njegova preporuka 'kriva' što svaku večer Tevez sjeda pred televizor i pažljivo prati tko je oženio čiju majku, a čiji brat je zapravo nečiji otac. Ili nije, nego je majka u stvari sestrina tetka...

24sata.hr